ΑΕΚ: Καλό κλίμα και νέα συνάντηση για τα περαιτέρω… (photos)

ΑΕΚ: Καλό κλίμα και νέα συνάντηση για τα περαιτέρω… (photos)

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μαζί με αντιπροσωπεία παλαιμάχων και οργανωμένων οπαδών συναντήθηκε με τον Γιάννη Ιωαννίδη και μετέφερε το αίτημα για διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ από το 2004 ως σήμερα. Νέα συνάντηση των «κιτρινόμαυρων» φορέων για τις επόμενες κινήσεις. Περισσότεροι από 300 οπαδοί έξω από το υπουργείο.

Οπαδοί από πολλούς συνδέσμους της ΑΕΚ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φυσικά εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί είχαν κι ένα πανό, το οποίο ανέγραφε «Τιμωρήστε τους κλέφτες, όχι την ΑΕΚ»...

Από τις 12:00, όταν και ξεκίνησε η συνάντηση, περισσότεροι από 300 οπαδοί περίμεναν να μάθουν τι ειπώθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου, τους παλαίμαχους άσους της ομάδας Συμιγδαλά και Σεραφείδη αλλά και εκπροσώπους των οργανωμένων με τον Υπουργό.

«Υπήρχε καλό κλίμα. Ο υπουργός έδειξε πως ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Πρωτοκολλήσαμε την αίτηση της ερασιτεχνικής, του κόσμου, των παλαιμάχων. Είμαστε όλοι μαζί. Θα υπάρχει και μια νέα συνάντηση για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να προχωρήσει αυτή η κίνηση που θέλουμε. Έδειξε ο υπουργός την διάθεση να βοηθήσει, για να προχωρήσουν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου λίγο μετά τις 13:00 όταν και ολοκληρώθηκε η συνάντηση.

Παράλληλα, ένας εκ των οπαδών που μετείχε στην αντιπροσωπεία, μετέφερε στον κόσμο τα ακόλουθα: «Πήγαμε να καταθέσουμε την αίτηση στον υπουργό και αυτό που μας είπε είναι ότι δεν υπάρχει ελεγκτικό συνέδριο σε κανένα υπουργείο, εκτός το υπουργείο οικονομικών. Μας είπε όμως, ότι αν πάτε εκεί, βάζετε τον ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ και μπορεί να πληρώσουν αυτοί που φταίνε, αλλά να έχει και επιπτώσεις στην ομάδα. Ουσιαστικά μετατόπισε τις ευθύνες σ’ εμάς. Μας είπε ότι ο κόσμος έχει και αυτός ευθύνη που άφησε να φτάσει η ΑΕΚ εδώ που έφτασε».

Πλέον, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μαζί με τους οργανωμένους και τους παλαίμαχους άσους της ΑΕΚ όρισαν νέα συνάντηση για τις 17:00 το απόγευμα, έτσι ώστε να αποφασίσουν τις κινήσεις που θα κάνουν στη συνέχεια…



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved