Οικονόμου: «Χόρευε στο βούρκο ο Ντε Βινσέντι»

Οικονόμου: «Χόρευε στο βούρκο ο Ντε Βινσέντι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αργεντινό συμπαίκτη του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των Ηπειρωτών.

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να ήθελε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όπως τόνισε κι ο Μάριος Οικονόμου, οι Ηπειρώτες ακόμα δεν κάνουν… μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του «Άγιαξ της Ηπείρου», μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm, υποστήριξε πως μπορούσε η ομάδα του τη νίκη, χάρη στον… χορευτή Ντε Βινσέντι, ωστόσο χρειάζεται συγκέντρωση από εδώ και πέρα για να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»

«Το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο και πάρα πολύ επικίνδυνο. Όπως είναι δεν μπορούμε να παίξουμε. Όταν πηγαίνουμε εκεί, σκεφτόμαστε αν θα τραυματιστούμε. Είναι χάλια η κατάσταση και είναι επικίνδυνο. Η κάθε ομάδα που έρχεται στα Γιάννενα είναι προβληματισμένη για αυτό. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ, αφού το γήπεδο δεν είναι δικό της. Έχουμε παραπονεθεί, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Μας λένε “θα το φτιάξουμε, θα το δούμε…”. Πράγματι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, όμως και στην Αγγλία έχει άσχημο καιρό και βλέπετε τι γήπεδα έχουν…».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

«Σίγουρα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (ο Καρνέζης) είναι πολύ καλός, ένας καταξιωμένος γκολκίπερ και είχε τη δική του συμβολή. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε. Παίξαμε σοβαρά, παθιασμένα και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχα πετύχει ένα τέρμα».

Για την εικόνα του «τριφυλλιού»

«Είναι καλή ομάδα και έχει πολύ επικίνδυνους μεσοεπιθετικά ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, φάνηκε ότι έχουν χάσει τη συνοχή τους ως ομάδα. Δεν μας φάνηκε τόσο δυνατός αντίπαλος και δεν μας ευχαριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Πήγαμε για να κερδίσουμε και όχι για να μην χάσουμε. Σε αυτό ρόλο έπαιξαν τα δικά μας αποτελέσματα και τα αντίστοιχα του Παναθηναϊκού».

Για τη φιλοσοφία του «Άγιαξ της Ηπείρου»

«Οι ισορροπίες στη Σούπερ Λίγκα έχουν αλλάξει. Βλέπουμε μεγάλες ομάδες να είναι στον πάτο της βαθμολογίας και οι μικρομεσαίες είναι πιο πάνω. Εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και παλεύουμε κάθε ματς. Ίσως σε λίγο να στοχεύσουμε σε κάτι καλύτερο, αλλά περιμένουμε πρώτα να δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε στους επόμενους αγώνες. Ενδεχομένως να μιλάμε για πλέι οφ, αλλά δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια».

Για την αξία του Τόμας Ντε Βινσέντι

«Όλα τα παιδιά προσπάθησαν χθες, αλλά ο Ντε έχει πολλές δυνατότητες. Το πήρε προσωπικά το παιχνίδι και είχε πολλές ατομικές ενέργειες. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και χθες “χόρευε” στον βούρκο».

Για τη δική του παρουσία

«Μου αρέσει να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Είναι μεγάλη εμπειρία να παίζω στη Σούπερ Λίγκα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Οι ευθύνες που έχει ένας κεντρικός αμυντικός είναι μεγάλες, αλλά χθες παίζαμε μαζί με τον Κολοβέτσιο (22 ετών) και τον Κεϊτά (20 ετών). Μιλάμε για νεαρούς παίκτες, αλλά ήμασταν σοβαροί και προσπαθήσαμε να μην κάνουμε λάθη μέσα στο παιχνίδι».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από τα τμήματα υποδομής

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα Νέων, όμως μου αρέσουν ο Γιαννάκης Ιωάννου και ο Κώστας Παππάς. Πρόκειται για Γιαννιώτες, δεν έχουν πάρει ευκαιρίες και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στο μέλλον».



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved