Φάμπρι: «Χρειαζόμαστε τέσσερις μεταγραφές»

Φάμπρι: «Χρειαζόμαστε τέσσερις μεταγραφές»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ με τέσσερις ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανέβει επίπεδο, σύμφωνα με δηλώσεις του Φάμπρι.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πράσινων» μίλησε στην εφημερίδα «Marca» της πατρίδας του και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από το «στρατόπεδο» των «πράσινων».

Αναλυτικά, ο Φάμπρι μίλησε για:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα: «Είμαι συνηθισμένος να έχω τη βαλίτσα στο χέρι. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν τα πάω άσχημα, αν και υπάρχει το μειονέκτημα της γλώσσας. Έχω πάντα έναν μεταφραστή κολλημένο πάνω μου κι αυτό δεν παύει να είναι πρόβλημα».

Τον Παναθηναϊκό: «Κοιτάζουμε πως να βελτιωθούμε, γιατί έλειπε κάπως η ισορροπία. Με δύο, τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές... σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να ανέβει το επίπεδο μας σαν ομάδα».

Το αν έχει εμπλοκή στις μεταγραφές: «Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν εδώ και καιρό σ' αυτόν τον τομέα, αλλά σίγουρα τώρα θα πρέπει να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διαδικασία. Έχω στο μυαλό μου ορισμένους παίκτες. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που ήταν εδώ πριν από λίγο καιρό (σ.σ. ο Σισέ), αλλά και ονόματα από το ισπανικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν».

Τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό: «Στα μέσα Δεκεμβρίου υπήρξε επαφή με την ομάδα. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Είδα μία πολύ καλή ευκαιρία και δεν ήθελα να την αφήσω να φύγει. Κατά κάποιον τρόπο αυτό που έκανα στη Γρανάδα δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα μαζεύω αυτούς τους καρπούς».

Τις τέσσερις διαφορετικές ομάδες μέσα σε έναν χρόνο: «Το 2012 δεν ήταν καλό για μένα. Έζησα τη μεγάλη απογοήτευση να φύγω από τη Γρανάδα. Νομίζω πως μετά, εξαιτίας της όρεξής μου να προπονώ βιάστηκα και έκανα λάθη με την Ουέσκα και τη Σανταντέρ. Δεν διάλεξα καλά. Ελπίζω το 2013 να είναι καλύτερο. Αρχίζω με ένα ενθουσιαστικό πρότζεκτ, σε μία διαφορετική χώρα».

Τους στόχους του: «Έχω συμβόλαιο γι' αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι 9ος, αλλά πάντα πάλευε για την 1η ή τη 2η θέση με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν θα το καταφέρει, αλλά στο πρωτάθλημα από τον 2ο ως τον 5ο διαγωνίζονται σε πλέι οφ για δύο θέσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και επιπλέον υπάρχει το Κύπελλο. Ήταν πιο δύσκολος ο προβιβασμός με τη Σανταντέρ απ' αυτό».

Τους Τοτσέ και Βιτόλο: «Ο Τοτσέ είναι παίκτης περιοχής, έχει το γκολ στο... αίμα του. Ήδη πέτυχε ένα, στο πρώτο μου παιχνίδι. Ο Βιτόλο είναι παίκτης με πείρα και μεγάλη ικανότητα για δουλειά».



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved