ΠΑΟΚ: Αναζητά εκδίκηση για Καλλιθέα και… παράδοση
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/1) με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τους Περιστεριώτες και θέλουν να αλλάξουν άρδην το κλίμα μετά την ήττα στο πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλιθέα, αλλά και να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες επί των «κυανόλευκων».
Φαίνεται πως το «συγκρότημα» της αθηναϊκής ομάδας έχει βρει το… κουμπί του «Δικέφαλου», καθώς από το 2005 και έπειτα, έχει φύγει από την Τούμπα τέσσερις φορές με το «διπλό» και μάλιστα, οι δύο τελευταίες ήταν την προηγούμενη σεζόν, τόσο στο ματς του Γενάρη για το Κύπελλο, όσο και στα play offs του πρωταθλήματος.
Βέβαια, τότε, στον πάγκο του Ατρόμητου ήταν ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα… παίξει για πρώτη φορά τον ρόλο του οικοδεσπότη στην πρώην του ομάδα. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο με το «τρίποντο» απέναντι στους «κυανόλευκους» θα επιστρέψει η ψυχραιμία στα αποδυτήρια.