ΑΕΚ – SKODA Ξάνθη: Χωρίς περιθώρια

ΑΕΚ – SKODA Ξάνθη: Χωρίς περιθώρια

Η ΑΕΚ ξεκινάει την τριάδα των… τελικών της φιλοξενώντας τη SKODA Ξάνθη με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά τις χθεσινές εξελίξεις με τον Άλκη Φωτίου.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ΑΕΚ, μεγάλο μέρος της οικονομικής της και διοικητικής της σταθερότητας εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν κανείς να μη θεωρούσε πως η ομάδα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, ωστόσο με τις πρώτες 16 αγωνιστικές να έχουν περάσει, η Ένωση παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς απόσταση από τις θέσεις ασφαλείας. Κάτι που δεν δίνει την ώθηση στους υποψήφιους επενδυτές να μπουν στο σύλλογο. Έτσι, είναι ξεκάθαρο πως και οι παίκτες θα πρέπει να βγάλουν από τη δύσκολη θέση την ομάδα και για να προσελκύσουν τους επενδυτές και για να μπορέσουν να πάρουν κάποια στιγμή τα χρήματα που τους οφείλονται.

Χθες (11/01) υπήρξε σημαντική εξέλιξη που έδωσε… ψυχολογία στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των παικτών στο ξενοδοχείο, δέχτηκαν επίσκεψη από τον Άλκη Φωτίου, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα δώσει 110.000 ευρώ για να μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές πριν από το παιχνίδι με την ομάδα της Ξάνθης.

Αρκετές εκπλήξεις και μια ευχάριστη είδηση περιλάμβανε η αποστολή της ΑΕΚ, όπως την επέλεξε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (11/01) ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση και κατά συνέπεια τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Κατίδη παρά το γεγονός ότι ο νεαρός χαφ είχε έρθει σε σύγκρουση με τον προπονητή του!

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάγκο, με την επίσημη τοποθέτηση να αφορά μικροτραυματισμό, όπως και ο Φουρτάδο που είναι εκτός ομάδας μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στα Σπάτα. Από την… εξέδρα, θα δει το ματς και ο ανέτοιμος Γιάννης Καραλής, όπως κι ο Παπαδημητρίου για λόγους τακτικής. Στην αποστολή είναι επίσης οι νεοαποκτηθέντες Τσουμάγκας και  Παυλής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.

Από ένα πολύ καλό σερί προέρχεται η Ξάνθη η οποία με τα τέσσερα της συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από τις ήττες κατάφερε να ξεφύγει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και να μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη συνέχεια. Απέναντι στην Ένωση δεν έχει με το πλευρό της την παράδοση, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή της  Ξάνθης για τον αγώνα με την ΑΕΚ μετέχει για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μουκάνα Παΐτο. Αντίθετα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται για τους τιμωρημένους Βάλλα, Μαρσελίνιο και Μάνταλο, αλλά και τον Φλίσκα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή της SKODA Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Σάντος, Γούτας, Παΐτο, Ντάνι, Πρίττας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σμιθ, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Νάκα, Ράνος, Τριάδης.



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved