Όσο χρειαζόταν...

Όσο χρειαζόταν...

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Εργοτέλη στην Τούμπα, σε εξ αναβολής ματς για την 23η αγωνιστική και διατηρήθηκε σε τροχιά play off.

Ο «δικέφαλος» έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να επιστρέψει στις νίκες, μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Ένα γκολ στην αρχή με τον Κοντρέρας και ένα στο τέλος με τον Τσουκαλά, ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά, προσπάθησε για την ισοπαλία ο Εργοτέλης, όμως τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του.

Όπως κάνει στα περισσότερα παιχνίδια του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο γήπεδο για να εκμεταλλευτεί την έδρα. Το ξεκίνημα του «δικέφαλου» ήταν πολύ καλό και από τα πρώτα λεπτά έψαξε το γκολ, που θα του έδιωχνε το άγχος.

Αυτό δεν άργησε να έρθει. Στο 17’ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ από κεφαλιά ενός αμυντικού, του Κοντρέρας, ο οποίος έδωσε τη λύση και ξεκλείδωσε την πολύ καλά στημένη άμυνα του Εργοτέλη.

Μετά το γκολ, το παιχνίδι ισορρόπησε. Η κρητική ομάδα προσπάθησε να βρει την απάντηση, έγινε επιθετική, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο, εκτός από το να φανεί απειλητική.

Ο Κουτσιανικούλης κόντρα στην παλιά του ομάδα ήταν πολύ δραστήριος, κινητικός και είχε όρεξη και να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Μάλιστα, στο 37’ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0.

Σπουδαία ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά και να ανέβει ψυχολογικά, είχε ο Εργοτέλης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπούντιμιρ, αλλά ο Κρέσιτς είπε «όχι».

Οι Κρητικοί δεν είχαν να χάσουν κάτι, αφού ήταν ήδη πίσω στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Αποφάσισαν να κάνουν παιχνίδι κατοχής και να προσπαθήσουν να απειλήσουν οργανωμένα.

Στο 51’ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Λεάλ από τον Σνάουτσνερ, ενώ στο 60’ δημιούργησαν ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία. Ήταν εμφανές ότι οι ισορροπίες είχαν αλλάξει. Ο Εργοτέλης είχε πάρει το πάνω χέρι και ήταν η ομάδα που έκανε παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει. Και ο Εργοτέλης, όμως, όσο περνούσε η ώρα, τόσο έχανε τη φρεσκάδα του, με αποτέλεσμα να λιγοστεύουν οι επισκέψεις του προς την εστία του Κρέσιτς.

Από τα μέσα του δευτέρου μέρους, το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου. Ο μεν ΠΑΟΚ έδειχνε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, ο δε Εργοτέλης έδειχνε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, λόγω και της κούρασης που είχε υποστεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Αυτό φάνηκε και στο τέλος, όταν ο ΠΑΟΚ με μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε το 2-0 στο 86’ με τον Τσουκαλά και «σφράγισε» τη νίκη του.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved