«Με τον Πατέρα οι συνομιλίες»

«Με τον Πατέρα οι συνομιλίες»

Στον «Sentra FM» μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, αποκαλύπτοντας πως η συνομιλία που του αποδίδεται στις κασέτες, είναι με τον Νικόλα Πατέρα, τονίζοντας ωστόσο, πως πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, άφησε σαφή υποννοούμενα για μονταρισμένο απόσπασμα ιδιωτικής συνομιλίας και απέδωσε ευθύνες γι' αυτό στον Νικόλα Πατέρα, τονίζοντας: «δεν είμαι μαλ... για να μαγνητοφωνώ εγώ τον εαυτό μου»...

Αναλυτικά ο κ. Μπέος είπε: «Είχε πάνω από 2 χρόνια που είχε να βγει στην επικαιρότητα και βγήκε ο κ. Κούγιας. Θα ήταν άδικο να προβώ σε δηλώσεις αυτή την στιγμή. Ο λόγος που βγήκα ήταν από σεβασμό και εκτίμηση. Εχω προαναγγείλλει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, λόγω όμως των καταστάσεων που τρέχουν, αλλάζω την συνέντευξη, την κάνω αύριο. Αυτή τη στιγμή το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου ψάχνει να βρει αν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα στο ξενοδοχείο, αλλιώς θα αλλάξω ξενοδοχείο και θα την κάνω σε άλλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Για να απαντήσω σε όλα τα δυσφημιστικά σχόλια και θα απαντήσω να είστε σίγουροι με τον τρόπο που ξέρω. Το τι θα απαντήσω θα ήταν άδικο να το πω στην εκπομπή σας, γιατί ξέρω ότι με έχουν πάρει  από 30 εκπομπές. Το να ρίχνεις λάσπη είναι το πιο εύκολο πράγμα στην Ελλάδα. Και μετά από 18 μήνες αθωώνεται κάποιος αλλά η λάσπη παραμένει».

Σε ερώτηση αν παραδέχεται ότι είναι αυτός που μιλάει στην επίμαχη κασέτα είπε: «Το αν αρνούμαι ή συναινώ θα το ακούσετε αύριο. Την έχετε ακούσει την κασέτα; Δεν έχω κανένα χαρτί που να βγήκα από το Δαφνί πρόσφατα και να μιλάω σε κανέναν τοίχο. Και προφανώς η κασέτα αυτή έχει κοπεί, έχει ραφτεί, έχει αλλοιωθεί. Λέω όμως αφού με πιέζετε ότι ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Νίκος Πατέρας. Υπάρχει συνομιλία με τον Νίκο Πατέρα που δεν είναι τα πραγματικά συμβάντα αυτά που θέλουν να παρουσιάσουν. Σας λέω ότι αυτή η κασέτα και όχι μόνο αυτή, γιατί μπορεί να έρθουν κι άλλες, είναι ξεκάθαρο ότι έχει μονταριστεί, έχει κατασκευαστεί και έχει επιλεκτικά αποτελέσματα».

Και πρόσθεσε: «Σε μια συζήτηση καθημερινή, αν ενδιαφέρεσαι μπορείς επιλεκτικά να διαλέξεις 2 – 3 – 13 – 53 κουβέντες. Και όταν μάλιστα στη συζήτηση ακούγεται μονόλογος. Ο,τι θέλεις βάζεις από την στιγμή που δεν διακόπτεις κάποιον, που δεν υπάρχει ερώτηση ή απάντηση, υπάρχει μονόλογος. Γράφεις λοιπόν, ό,τι θέλεις. Αύριο οφείλω να δώσω απαντήσεις και να είστε σίγουροι ότι θα τις δώσω. Ένα είναι σίγουρο. Ότι ο άνθρωπος που συνομιλώ (αν είναι η φωνή μου και αν είναι θα το παραδεχτώ) είναι ο Νίκος Πατέρας. Το λέω ξεκάθαρα. Αν αποδειχτεί ότι αυτές οι κασέτες έχουν τη φωνή μου».

Σε ερώτηση για το ποιος έχει ηχογραφήσει τις κασέτες, αν δεν είναι ο ίδιος, ο κ. Μπέος είπε: «Μοιάζω για μαλ... να ηχογραφώ τον εαυτό μου;  Δεν έχει μόνο εμένα ηχογραφημένο ο κ. Πατέρας. Αν πάτε στο γραφείο του θα δείτε ένα σωρό άλλες. Τις έχει δείξει κιόλας. Αύριο να είστε σίγουροι ότι θα πω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Αν λοιπόν σε κασέτες που παρουσιαστούν αναγνωρίσω τη φωνή μου, δεν χρειάζεται να πάμε σε εργαστήριο, θα πω ότι είναι η φωνή μου».




Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved