Κερμανίδης:«Φταίει η κούραση»

Κερμανίδης:«Φταίει η κούραση»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, απέδωσε την άσχημη πορεία της ομάδας, στα συνεχόμενα παιχνίδια και στους πολλούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για την εικόνα που εμφανίζουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν πολύ φορτωμένο, με αγώνες για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, η ομάδα έπαιζε Κυριακή Πέμπτη και Κυριακή πάλι.

Παράλληλα η ομάδα είχε πολλές τιμωρίες και τραυματισμούς και όλα αυτά έφεραν κούραση στην ομάδα καθώς έπαιζαν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες και φαίνεται αυτό στα τελευταία παιχνίδια»

Αναφερόμενος στο πρόβλημα που δείχνει να έχει η ομάδα στο σκοράρισμα τόνισε:

«Το πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν είναι φυσιολογικό πάντως, με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιο πρόβλημα.


Αυτό πάντως δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν γίνονται ευκαιρίες, υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά όπως στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που η ομάδα ήταν πολύ καλή και έκανε φάσεις.

Ίσως φταίει ότι άλλαζαν αρκετά συχνά οι επιθετικοί στα παιχνίδια ή ότι άλλαζαν θέση συνεχώς και δεν αγωνιζόταν στην ίδια θέση, όπως πχ ο Σαλπιγγίδης που παίζει κορυφή, πλάγια, όπου υπάρχει ανάγκη».

Συμπλήρωσε επίσης ότι:

«Μετά το παιχνίδι στην Ρωσία, ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά, πιστεύω όμως ότι με μια νίκη σήμερα η ομάδα θα αρχίσει να ρολάρει πάλι καλά.

Είναι πολύ σοβαρό παιχνίδι το σημερινό και θέλει μεγάλη προσοχή από τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς δεν πρέπει η ομάδα να μείνει μακριά από τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα».

Ο κ. Κερμανίδης είπε επίσης τα εξής:

«Όπως φαίνεται η ομάδα έχει ρίξει το βάρος στο κύπελλο και θέλει να πάει στον τελικό, όλοι το θέλουμε αυτό βέβαια και πιστεύω ότι αν πάει τελικό θα το πάρει κιόλας το κύπελλο.

Έτσι όμως έχει αφήσει λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα, αν δείτε σε σχέση με πέρυσι ο ΠΑΟΚ είναι 20 βαθμούς πίσω αυτή την στιγμή. Σίγουρα είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ να τα πάει καλά και στις 3 διοργανώσεις, η ομάδα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, πρέπει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας ο ΠΑΟΚ ώστε να μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Πιστεύω ότι ήταν λάθος που η ομάδα βασίστηκε σε λίγους παίκτες, δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες σε νέους όπως ο Τσουκαλάς και ο Αθανασιάδης αλλά κάποιοι άλλοι όπως ο Σακελλαρίου βγήκαν ξαφνικά από την ομάδα.

Παράλληλα μπήκαν απότομα στην ομάδα παίκτες που προερχόταν από τραυματισμό, ήταν λάθος γιατί δεν ήταν ακόμη έτοιμοι, έχασαν τα πατήματα τους και ψάχνουν ακόμη να βρουν την φόρμα τους».

Κλείνοντας ο κ. Κερμανίδης τόνισε:

«Σήμερα ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη, είναι απαραίτητη για να αλλάξει η διάθεση των παικτών και της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο όμως, πιστεύω πάντως οι παίκτες να ρίξουν βάρος στο σημερινό παιχνίδι και να μην σκέφτονται μόνο το κύπελλο, αλλιώς ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να συμβεί αυτό».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved