Τσάκας: «Δεν μας εξυπηρετεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Τσάκας: «Δεν μας εξυπηρετεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Επίθεση εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φεϊζάλ, αναφέροντας πως δεν έχει γίνει καμία διευκόλυνση από τους «πράσινους» έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα της συμμετοχής του Σαουδάραβα στην ΑΜΚ του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τον φερόμενο μάνατζερ, η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ έχει παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι δεν έχουν δοθεί τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία από πλευράς των «πρασίνων» έτσι ώστε να προχωρήσει η διαπραγμάτευση και να συμμετάσχει ο Σαουδάραβας στην ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ για να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «τριφυλλιού».

Ο κ. Τσάκας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, υποστήριξε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μπει σε επικοινωνιακά παιχνίδια και διαρκώς βρίσκει προσκόμματα στην υπόθεση του πρίγκιπα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα των ανθρώπων που είναι τώρα στη διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Φεϊζάλ υποστήριξε πως αν οι τωρινοί διοικούντες θέλουν να κρατήσουν τις «καρέκλες» τους, τότε δεν έχουν παρά να βάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για την οικονομική εξυγίανση του Παναθηναϊκού και να παραμείνουν στη θέση τους…

«Δεν ζητήσαμε MOU, αλλά ένα πρωτόκολλο συνεργασίας. Και περίπτερο να αγοράσεις χρειάζεται αυτό. Αυτοί δεν υπέγραψαν ούτε χριστουγεννιάτικη κάρτα. Δεν μπαίνουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια, λένε πως μας εξυπηρετούν, όμως, δεν εξυπηρετούμαστε», είπε μεταξύ άλλων ο Βλάσης Τσάκας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα, θα επικοινωνήσουμε για τελευταία φορά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και θα προχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αυτά είναι δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια».

Για τα όσα είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης, επισήμανε: «Το αυτονόητο είπε ο κ. Αντωνιάδης. Δεν ήταν δυνατό να μην έχει ελεγχθεί η επιταγή. Εκδόθηκε για συγκεκριμένους λόγους, σε ένα συγκεκριμένο deal, για τη συγκεκριμένη προσφορά. Ο κ. Αλαφούζος είπε το τραγελαφικό «εγώ δεν θα γίνω ντέτεκτιβ επιταγών». Η επιταγή και τα στοιχεία δόθηκαν. Οποιος ήθελε μπορούσε να ελέγξει και να πάρει αντίγραφο, κάτι που δεν έγινε. Δεν το ζήτησε κανένας. Έρχονται μετά από 15 μέρες να λένε τέτοια πράγματα, τα οποία είναι εκ του πονηρού. Το τονίζουμε σήμερα αυτό. Λέμε «θέλετε να τελειώσει ή όχι;». Αν όχι, πείτε το να πάμε και διακοπές γιατί έρχεται και Πρωτοχρονιά».

Ενώ για το αν υπάρχει αρνητική τροπή στη διαπραγμάτευση, απάντησε: «Αυτό αποκομίζω κι εγώ από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια, ο Βλάσης Τσάκας επιτέθηκε στην «πράσινη» ΠΑΕ, λέγοντας: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει hobby την επικοινωνία. Η ομάδα θέλει να αδυνατίσει την ομάδα αγωνιστικά και προσλαμβάνει νέους επικοινωνιολόγους. Ενισχύει το παρεάκι τις επικοινωνίας. Αν τους απασχολει να κρατήσουν την καρέκλα, ας βάλουν χέρι στην τσέπη, να βάλουν λεφτά και δεν θα τους κουνήσει κανένας. Αν θέλουν να κάνουν τον Παναθηναϊκό να γίνει Πανιώνιος και Ατρόμητος, να μας το πουν. Με αυτές τις ομάδες δεν έχω κάτι, το λέω γιατί οι διοικούντες πάνε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μοντέλα».

Συμπληρώνοντας ότι: «Εγώ το λέω γιατί είμαι Παναθηναϊκός. Εγώ, το τονίζω, όχι ο πρίγκιπας γιατί παρεξηγούνται κι αυτά. Δεν ξέρω για τον κ. Αλαφούζο. Παναθηναϊκούς των δύο και των τριών μηνών έχω δει πολλούς τελευταία».

Για το αν το deal εξελίσσεται αρνητικά, σχολίασε: «Δεν εξελίσσεται ακόμα τίποτα. Έχουμε κάποιες μέρες αν κι αυτή η προθεσμία που δόθηκε ήταν εσκεμμένη. Μας δώσανε μόνο 8 εργάσιμες. Μπορούσαν να μας δώσουν περιθώριο στην αύξηση ως τις 10 Ιανουαρίου. Αλλά και πάλι έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ».

Για την επιταγή, τέλος, είπε: «Η επιταγή είναι διαθέσιμη κι ο πρίγκιπας έχει το εξής πλεονέκτημα. Διαθέτει αρκετούς λογαριασμούς σε αρκετές τράπεζες. Αυτό που είπε ο κ. Αλαφούζος πως ο καθένας βγάζει τέτοιες επιταγές είναι αλήθεια με μια μικρή διαφορά. Ο κάθε πρίγκιπας όπως ο Φεϊζάλ μπορεί να βγάλει τέτοιες επιταγές, οι άλλοι όχι κ. Αλαφούζο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved