Άρης:  Αποχαιρέτησε ο Καπετάνος, συντηρητικό ο Γιαννιώτας

Άρης: Αποχαιρέτησε ο Καπετάνος, συντηρητικό ο Γιαννιώτας

Συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Γιάννης Γιαννιώτας στη σημερινή προπόνηση του Άρη, ενώ αύριο (20/12) αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα - Αποχαιρέτησε ο Καπετάνος.

Ο νεαρός επιθετικός του Αρη γυμνάστηκε συντηρητικά την Τετάρτη (19/12), για προληπτικούς λόγους και την Πέμπτη (20/12) θα προπονηθεί κανονικά, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και έτσι θα δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και για τον λόγο αυτό ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάκης Κανούλας, που έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε καθόλου.

Στο μεταξύ, την τελευταία του προπόνηση με τον Αρη έκανε ο Κώστας Καπετάνος. Πήγε στο Νέο Ρύσιο, ενημέρωσε τον τεχνικό των «κίτρινων», Λούκας Αλκαράθ, ότι έχει καταθέσει προσφυγή, γυμνάστηκε ατομικά και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύ η Κοινωνία Μελών Άρη εξέδωσε ανακοίνωση για τη χθεσινή της συνεδρίαση, όπου υπήρξαν παραιτήσεις και των αναπληρωματικών μελών, μετά από αυτές των Νικήτα Ματθαίου και Λάμπρου Σκόρδα.


Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη αναφέρεται:

«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των κ.κ  Νικήτα Ματθαίου και Χαράλαμπου Σκόρδα. Εκλήθησαν οι κ.κ. Πέτρος Ταρνατώρος και Πέτρος Γαβριηλίδης (ο κ. Ασημάκης Ηλιάδης έχει ήδη δηλώσει εγγράφως την παραίτησή του) να τους αντικαταστήσουν, αμφότεροι αρνήθηκαν προφορικά και δήλωσαν πως θα παραδώσουν και εγγράφως την παραίτηση τους εντός των επόμενων ημερών. Συνέπεια τούτου, το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη θα είναι πλέον 5μελες και θα αποτελείται από τους κ.κ. Άγγελο Γρόλλιο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, Αναστάσιο Δεσύπρη, Αριστοτέλη Ναούμ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved