Αθανασιάδης: «Θέλουμε τίτλο μέσα στο 2013»

Αθανασιάδης: «Θέλουμε τίτλο μέσα στο 2013»

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη είναι το μόνο σημείο της πορείας της ομάδας που δεν πήγε καλά, κατά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ τόνισε πως στόχος για το 2013 είναι ένας τίτλος.

Ο 24χρονος επιθετικός επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να αποσπαστεί από τον τρίτο και τον τέταρτο της βαθμολογίας για να έχει αβαντάζ στα πλέι οφ.
 
Τι σημαίνει αυτή η νίκη στα Γιάννενα;

«Ήταν πολύ σημαντική, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν. Χρειαζόμασταν αυτό το "διπλό" για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, αλλά και για βαθμολογικούς, μια και πρέπει να ξεφύγουμε από άλλες ομάδες. Ελπίζω να έχουμε και ανάλογη συνέχεια, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».
 
Τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δεν τον σκέφτεστε;

«Κοιτάμε και προς τα πάνω, αλλά θέλουμε ταυτόχρονα να ξεφύγουμε από τον τρίτο και τον τέταρτο, έτσι ώστε να έχουμε σημαντική διαφορά και στα πλέι-οφ».
 
Τι σημαίνει για εσένα το γεγονός ότι σε τέσσερις φάσεις πετύχατε τρία γκολ;

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα. Ξέραμε ότι θα κέρδιζε αυτός που το ήθελε περισσότερο και αυτό δείξαμε. Είχαμε αυτό το καλό στατιστικό, απέναντι σε μία ομάδα που είχε καλή άμυνα, απέναντι σε μία ομάδα που γενικά παρουσιάζεται δυνατή. Γι' αυτό η νίκη μας έχει μεγαλύτερη αξία».
 
Μετά το ματς στα Γιάννενα ο κ. Δώνης είπε ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο για να φθάσει εκεί που επιθυμεί. Πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ;

«Σίγουρα δεν έχουμε φθάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Εχουμε δρόμο ακόμη για να παίξουμε καλύτερα και αυτό θα έρθει μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις».
 
Τι κρατάς από αυτό το πρώτο κομμάτι της χρονιάς; Τι σου έμεινε;

«Θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτός ο αποκλεισμός μάς στοίχισε. Από εκεί και πέρα το ότι είμαστε δεύτεροι κοντά στον Ολυμπιακό είναι σημαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά».

Από το 2012 που φεύγει τι κρατάς περισσότερο από κάθε τι άλλο; Ποιο γκολ ίσως;

«Πραγματικά, δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά, ίσως είμαι λίγο απροετοίμαστος. Εντάξει, αυτό με τον Άρη ήταν από τα καλύτερα».

Και πώς περιμένεις το 2013 στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη;

«Θα το ξαναπώ: τίτλο θέλουμε όλοι μέσα στην ομάδα. Τον χρειαζόμαστε και εμείς και ο κόσμος».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved