Ολυμπιακός: Η κλήρωση... φέρνει χαφ και Ολαϊτάν!

Ολυμπιακός: Η κλήρωση... φέρνει χαφ και Ολαϊτάν!

Στην κληρωτίδα για την φάση των «32» του Europa League μπαίνει την ερχόμενη Πέμπτη (20/12) ο Ολυμπιακός και είναι πολύ πιθανό ο αντίπαλός του να... καθορίσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Γενάρη!

Μόνο... αδιάφορη δεν θα είναι χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τους «ερυθρόλευκους» του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται... πυρετωδώς για το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στα υπ' όψην.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την ενίσχυση στον άξονα (στα χαφ) και στη θέση έξω-δεξιά της επίθεσης. Σε αυτές τις κινήσεις, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη πορεία, ανάλογη της περσινής, στο Europa League.

Δύο από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους νταμπλούχους, όσον αφορά στους «κόφτες» είναι ο Κουστόντιο της Μπράγκα, αλλά και ο Φελίπε Μέλο της Γαλατασαράι. Αναφορικά με την επίθεση, ο Ολαϊτάν της Βέροιας αρέσει... για τα καλά και μάλιστα φέρεται, την περίπτωση του Νιγηριανού, να έχει εισηγηθεί ο Χουάνχο Λορένθο!

Ακόμα μία καλή περίπτωση από την εγχώρια αγορά, είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Αργεντινός είναι από τα πρώτα... βιολιά στη φετινή σεζόν για την ομάδα του και όπως είναι φυσικό ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε παρά να «τσεκάρει» την δική του περίπτωση.

Τρεις συν ένας (Φετφατζίδης)... δανεικοί!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει πάρει ήδη την απόφασή της και ο Πορτογάλος τεχνικός συφωνεί απόλυτα με την μείωση του ρόστερ. Τέσσερις είναι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. Αυτοί είναι οι Φετφατζίδης, Τάτος, Ζαραδούκας, Ντιόγο ο Τάσος Παπάζογλου.

Όσον αφορά στον Ζαραδούκα, ο διεθνής αριστερός μπακ θα κληθεί από τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι ο Ντιόγο, ο οποίος έχει στείλει το μήνυμα πως αν δεν πάρει όλα τα χρήματά που προβλέπει το συμβόλαιό του δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Όσον αφορά στον Παπάζογλου, με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου θα περισσεύει ένας παίκτης στα στόπερ και είναι πιθανό να αποχωρήσει, όμως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου σίγουρο. Τέλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του, με τη μορφή δανεισμού, εκτός Ελλάδας και το πιθανότερο... σενάριο τον θέλει στη Γερμανία.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved