Τσάκας: «Τα… χοντρά έχουν συμφωνηθεί»!

Τσάκας: «Τα… χοντρά έχουν συμφωνηθεί»!

Την απόλυτη βεβαιότητά του ότι η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αγορά της από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ είναι θέμα λεπτομερειών, εξέφρασε ο Βλάσης Τσάκας, τονίζοντας πως τα… χοντρά για την αλλαγή σκυτάλης ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν συμφωνηθεί!

«Συμφωνούμε απόλυτα στην τιμή 0,33 της μετοχής που ανακοινώθηκε σήμερα. Το χοντρό κομμάτι της συμφωνίας έχει εξασφαλισθεί. Οι λεπτομέρειες που απομένουν πιστεύω ότι με καλή διάθεση θα διευθετηθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάκας στο «TV Μακεδονία» και πρόσθεσε συμπερασματικά: «Εφόσον οι συζητήσεις που ξεκίνησαν σήμερα, μέχρι την Πέμπτη που θα γίνει η Γενική Συνέλευση καταλήξουν σε συμφωνία τόσο από εμάς όσο και από την ΠΑΕ και υπάρχει συμφωνία κατατεθειμένη, τότε η συμμετοχή μας είναι δεδομένη και η αλλαγή στην σελίδα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη και αυτή».

Για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του πρίγκιπα Φεϊζάλ και το αν έχει τα λεφτά, είπε: «Ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, αν δεν το καταλάβατε, είχε φέρει μαζί του επιταγή τραπέζης 28 εκατ. ευρώ, αν δε με απατά η μνήμη μου. Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι, άρα να μη μιλάμε για λεφτά με αυτό το ύφος. Εμείς κάναμε ξεκάθαρη πρόταση εξαγοράς. Μας πάνε σε αποσπασματική αντιπρόταση με δικούς τους όρους. Θα τη βρούμε την άκρη, αλλά μη μιλάτε για λεφτά. Να τελειώνει αυτή η καραμέλα».

Ερωτηθείς γιατί, τότε, αφού υπάρχει η επιταγή δεν πάει αύριο το πρωί να πάρει την ΠΑΕ, αντέδρασε: «Καταλαβαίνετε τον όρο τραπεζική επιταγή ή θέλετε να κάνουμε τραπεζικά μαθήματα; Μπορώ να έρθω εγώ στο σπίτι σας σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί… Δεν έχουν οριστεί τιμές, ούτε τίποτα. Η μετοχική αξία του Παναθηναϊκού είναι μόλις 10 εκατ. Μπορούσαμε να φέρουμε 11 και να τον πάρουμε, φέραμε 28 γιατί τόσα είναι τα χρέη».

Για το αν θα υπάρχουν εξελίξεις στις 20 Δεκεμβρίου, σχολίασε: «Δηλαδή στις 20 Δεκεμβρίου θα κολλήσετε; Στις 20 είναι η γενική συνέλευση, υπάρχουν τα περιθώρια εφόσον έχουν συμφωνηθεί οι όροι και είμαστε ικανοποιημένοι από τους όρους που συμφωνηθούν, η επιταγή να κατατεθεί».

Παράλληλα ,ο Βλάσσης Τσάκας δεν παρέλειψε να ρίξει τα «πυρά» του κατά των ΜΜΕ, τονίζοντας: «Η αντιμετώπισή του από τα ΜΜΕ ήταν αρνητική. Μπορεί να έρχεται το Μάιο ο ίδιος, να περάσει από την ΕΕΑ, καταθέτοντας όλα τα τραπεζικά και προσωπικά στοιχεία, να περνά από την επιτροπή μέσα σε 20 μέρες όταν οι Έλληνες θέλουν 3 χρόνια και μετά να αγνοείται για 6-7 μήνες και τώρα από καμηλιέρης να γίνεται επενδυτής».

Η επίθεσή του συνεχίστηκε και κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωσή της: «Δεν ξέρω ποιος ήταν ο εμπνευστής της περιβόητης επιστολής. Προχθές έκαναν συστάσεις για σιωπή ασυρμάτου και σήμερα κάνουν αυτό. Ισχύει αυτό που λέει ο λαός `δάσκαλε που δίδασκες'. Την ώρα που υπήρχε καθορισμένο ραντεβού των δύο πλευρών σε νομικό και οικονομικό επίπεδο, δίνουν ανακοίνωση στη δημοσιότητα. Εύγε, επιχειρηματίες, τζέντλεμαν, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι ενώ η ΠΑΕ έθεσε ως στόχο το να μην κάνει δημόσιες δηλώσεις, ξεκαθάρισε: «Εγώ δέχομαι εντολές μόνο από εργοδότες μου. Όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με προσλάβει, ναι, να υπακούω εντολές. Αυτό ξεκάθαρα. Εμείς σήμερα θέσαμε στη συνάντηση αυτό ακριβώς το θέμα. Δεν το τήρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν το τηρούμε ούτε εμείς. Είμαστε ισότιμοι συνομιλητές. Θέλουν να το καταλάβουν, έχει καλώς. Δεν θέλουν, πάλι έχει καλώς. Εμείς προσπαθούμε και δίνουμε οτιδήποτε για να μην οδηγηθεί η σχέση αυτή στα άκρα. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό. Μας απέρριψαν επίσημη πρόταση, κάναμε αντιπρόταση και πάνω σε αυτή προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Όταν ξαφνικά οι καμηλιέρηδες του Αυγούστου γίνονται υψηλότατοι… τους ευχαριστούμε, είναι τίτλος που έχει ο πρίγκιπας και δε χρειαζόμαστε διαφήμιση. Ας αφήσουμε τους δικηγόρους και τους οικονομικούς συνεργάτες να κάνουν τη δουλειά τους, να γίνει η συμφωνία και να κάνουμε καλές γιορτές».



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved