Μπάγεβιτς: «Θα ενισχυθούμε»

Μπάγεβιτς: «Θα ενισχυθούμε»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου εμφανίστηκε βέβαιος πως η διοίκηση της ομάδας του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει την ομάδα μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm και τόνισε πως ο Ατρόμητος, βάσει ευκαιριών, δικαιούταν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ενώ υπογράμμισε πως είναι απογοητευμένος από την ως τώρα παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Η εικόνα του παιχνιδιού έδειξε πως εμείς ήμασταν κοντά στη νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 4-5 ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε ένα ή και δυο γκολ. Μετά το γκολ της ΑΕΚ και πάλι καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος άφησε χώρους στην Ένωση:

«Δεν θα ήθελα να πω τι είχαμε πει πριν το παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Και για την ΑΕΚ και για εμάς που θέλαμε να κερδίσουμε για να μπούμε στην τετράδα. Γνωρίζαμε την ΑΕΚ κι η ΑΕΚ γνώριζε εμάς, προσπάθησαν και οι δυο ομάδες. Από την πλευρά μας δεν κάναμε όλα όσα θα μπορούσαμε. Είχαμε κάποιες φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε διαφορετικά αλλά κάναμε λάθη».

Για το ότι η ομάδα του δείχνει να έχει επιθετικό πρόβλημα:

«Εγώ είμαι αυτός που πρώτος θέλω να παίξει καλύτερα ο Ατρόμητος και να σκοράρει περισσότερο. Νομίζω στο δεύτερο γύρο θα γίνει αυτό. Και τώρα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να προσφέρουμε και θέαμα γιατί υπήρχαν παιχνίδια που θέλαμε οπωσδήποτε τους βαθμούς. Από εκεί και περα, οι μεταγραφές είναι δουλειά της διοίκησης. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν ο Ατρόμητος έχει μεγαλεπήβολους στόχους:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ψηλότερα αν δεν κλείσουν κάποια ζητήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε πει από την αρχή, χωρίς να κοιτάμε παραπάνω. Θα δούμε τι θα κάνουμε, αν θα είμαστε στην τέταρτη θέση και τα play off. Όταν φτάσουμε εκεί, θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Αυτή τη στιγμή μόνο ο Ολυμπιακός είναι ψηλά. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Αυτό έδειξε το πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. Τα Γιάννινα παίζουν πολύ καλά, ο Πανθρακικός πάει καλά, ο Πλατανιάς. Ακόμα κι η Κέρκυρα που έκανε κακό ξεκίνημα κάποια στιγμή πήρε μπροστά. Οι δυο ομάδες που δεν τραβάνε είναι η ΑΕΚ κι ο Άρης. Έχουν προβλήματα, είναι γνωστά. Όμως δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Για μένα αυτό είναι σπάνιο για αυτές τις ομάδες».

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια:

«Δεν έχω δει το παιχνίδι, σίγουρα είναι μια έκπληξη το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι η Βέροια έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν περίμενα και τέτοιο αποτέλεσμα».

Για το πρόγραμμα του Β’ γύρου:

«Εμείς στα εντός έδρας παιχνίδια μας, υπολογίζουμε τρεις βαθμούς θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το που θα ενισχυθεί η ομάδα:

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, πρέπει να δούμε ποιον παίκτη μπορούμε να πάρουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε έναν καλό παίκτη για να μας βοηθήσει. Αν έχουμε τη δυνατότητα, καλό θα ήταν να έχουμε κι άλλους παίκτες που θα μπουν στο ρόστερ της ομάδας».



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved