Όρθια... στο «Κλ. Βικελίδης» η Ξάνθη, 0-0 με Άρη

Όρθια... στο «Κλ. Βικελίδης» η Ξάνθη, 0-0 με Άρη

Βίοι... αντίθετοι για Άρη και Ξάνθη. Οι Ακρίτες επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία παίρνοντας άνετα το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), εν αντιθέσει με τους «κίτρινους» οι οποίοι αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές...

Νωχελικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, μια και τα λάθη στη μεσαία γραμμή ήταν πάρα πολλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει γρήγορος ρυθμός. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την εστία του Λοντίγκιν.

Η πρώτη απειλή για τους «κίτρινους» καταγράφηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Γιαννιώτας κινήθηκε από αριστερά, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λοντίγκιν ενήργησε άψογα στην κεφαλιά του Αγκάνθο μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 33’ ο Ισπανός επιθετικός απείλησε για μία ακόμα φορά, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Πάντως, η Ξάνθη ήταν αυτή που έχασε τη μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, με… αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ονουάτσι. Ο Μαρίν κινήθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, αλλά ο Νιγηριανός παρά το γεγονός πως έκανε το κοντρόλ, το σουτ του πέρασε απελπιστικά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η… σύνδεσή τους με τα αντίπαλα δίχτυα δεν ήταν… εφικτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φάση του 54ου λεπτού. Ο Αγκάνθο έκανε ωραία πάσα στον Σουνά, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπέρτο και έφτασε στον Γιαννιώτα, ο οποίος έκανε το δεύτερο σουτ, ο Λοντίγκιν απέκρουσε και ο Καραγιάννης μέσα από την μικρή περιοχή, με τον πορτιέρο της Ξάνθης εξουδετερωμένο… κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Στα επόμενα λεπτά, οι «κίτρινοι» αύξησαν την πίεσή τους προς τα καρέ των Ακριτών, ωστόσο, παρουσίασαν αδυναμία να πλησιάσουν στα καρέ του Λοντίγκιν, παρά το γεγονός πως ο Αλκαράθ άλλαξε το επιθετικό δίδυμο των Αγκάνθο και Καραγιάννη, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Αγγελούδη και Τριανταφυλλάκο.

Μάλιστα, στο 82’ η Ξάνθη έφτασε κοντά να… κλέψει το «τρίποντο», αλλά για μία ακόμα φορά ο Ονουάτσι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, μια και δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη στο τετ-α-τετ με τον Έλληνα τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια.

Ο Άρης προσπάθησε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις. Ο Γιαννιώτας έκανε ωραία ενέργεια, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Τριανταφυλλάκος δεν έπιασε σωστά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα Αρης-Ξάνθη, όπως σας την πρόσφερε το Onsports



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved