Νίκησε τον Πανιώνιο (2-1) και τα... δοκάρια ο Ολυμπιακός (photos)

Νίκησε τον Πανιώνιο (2-1) και τα... δοκάρια ο Ολυμπιακός (photos)

Το ματς στη Νέα Σμύρνη διεκόπη δύο φορές, ο Ολυμπιακός «σημάδεψε» άλλες τρεις τα δοκάρια του Πανιωνίου, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη από την Πλατεία επικρατώντας 2-1 των «κυανέρυθρων».

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας, καθώς οι γηπεδούχοι έδιναν χώρους κρατώντας τις θέσεις τους στην άμυνα.

Ο Αραβίδης στο πρώτο σουτ του αγώνα στο 3' έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κάρολ, ενώ ο Μασάντο «απάντησε» ύστερα από δύο λεπτά, όμως στο σουτ που επιχείρησε είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προσπαθούσε με γεμίσματα από τα άκρα να δημιουργήσει κινδύνους στην «κυανέρυθρη» εστία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 25' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, κάτι που έγινε κόντρα στη ροή του αγώνα ελέω... Κοντρέρας.

Λάθος Κοντρέρας, «μαγεία» Αραβίδη

Ο Αραβίδης έφυγε στο «ένας εναντίον ενός» ο Χιλιανός μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Πανιωνίου να ανακτήσει την κατοχή της μπάλας. Με όμορφη προσποίηση έστειλε στην άλλη πλευρά τον Κοντρέρας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κάρολ στην «κλειστή» του γωνία για το 1-0!

Σπυρόπουλος και... ξεροί οι Νεοσμυρνιώτες!

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με... σχεδόν ίδιο τρόπο, καθώς στο 31' ήταν η... σειρά του Σπυρόπουλου να αντιδράσει λανθασμένα μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου! Ο Μασάντο έπιασερ δυνατό, άλλα άστοχο σουτ, όμως ο δεξιός μπακ της ομάδας της Νέας Σμύρνης έκανε «τσαφ» στέλνοντας τη μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Περιστερίδη!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία να ανατρέψει ολοκληρωτικά το σκορ. Ο Τζεμπούρ έγινε δέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, καθυστέρησε νομίζοντας πως είναι οφσάιντ, ωστόσο έκανε το σουτ και νικήθηκε από τον Περιστερίδη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μοντέστο έστειλε απογοητευτικά τη μπάλα άουτ.

Μήτρογλου και... δοκάρι!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιστράτευσε τον Κώστα Μήτρογλου. Ο φορμαρισμένος φορ του Ολυμπιακού φρόντισε να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του. Στο 55' ο Αμπντούν πήρε τις κόντρες, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Περιστερίδης είπε «όχι». Στην εξέλιξη της φάσης ο Αλγερινός γύρισε τη μπάλα στον Μήτρογλου, η μπάλα... βρήκε στο πόδι του Τζεμπούρ και κατέληξε στο δοκάρι του «κυανέρυθρου» τερματοφύλακα. Έξι λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι έξω από την περιοχή, όμως «σημάδεψε» πάλι το δεξί δοκάρι του Περιστερίδη!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει με τους γηπεδούχους να έχουν παθητικό ρόλο, ψάχνοντας να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Ο Φουστέρ πέρασε στη θέση του Μασάντο για να βοηθήσει στην πίεση στο 1/3 του γηπέδου, ενώ ο Ελευθερόπουλος «φρέσκαρε» το δικό του κέντρο με Γιαννούλη και Μενδρινό.

Συνδυασμός Μήτρογλου-Τζεμπούρ και... ανατροπή

Ο Κώστας Μήτρογλου στο 75' έπιασε την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Έτσι είπε να δώσει ασίστ παρά να τελειώσει τη φάση στο 83'! Ο Ιμπαγάσα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι «έσπασε» στον Τζεμπούρ, ο οποίος με την... κοιλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο «τρομοκράτης» δεν πανηγύρισε το γκολ, τιμώντας έτσι την πρώην ομάδα του.

Αμέσως μετά ο Σπάθας διέκοψε το ματς, καθώς ορισμένοι φίλαθλοι του Πανιωνίου προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, με τον Τζεμπούρ να αναλαμβάνει ρόλο... πυροσβέστη.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον «άρχοντα» της αναμέτρησης να δείχνει 8 λεπτά καθυστερήσεων λόγω της διακοπής. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, με τον Ολυμπιακό να περνά με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού όπως σάς την προσέφερε το Onsports



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved