Παναθηναϊκός: Επαναφέρει Μπουμσόνγκ ο Ρότσα

Παναθηναϊκός: Επαναφέρει Μπουμσόνγκ ο Ρότσα

Ο Αργεντινός τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τη Βέροια, εκτός έδρας, την Κυριακή (16/12).

Μπορεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να είναι με το… ένα πόδι εκτός Παιανίας, ωστόσο φαίνεται πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ενστερνίζεται την άποψη ότι ο Γάλλος είναι «τελειωμένος» από τον Παναθηναϊκό. Για αυτό άλλωστε στην προπόνηση της Παρασκευής (14/12) τον δοκίμασε ως παρτενέρ του Λουκά Βύντρα στο κέντρο της άμυνας των «πρασίνων» στη διάρκεια του «διπλού» που έγινε στην Παιανία.

Ο Μπουμσόνγκ βέβαια απέχει πολύ καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα αγωνιστεί βασικός στη Βέροια. Δεν αποκλείεται όμως να πάρει λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να μπει σταδιακά στην ομάδα και να βοηθήσει στις προσεχείς υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, για την ποδοσφαιρική αξία του Γάλλου μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια στην Παιανία κι είναι φυσικό να θέλουν να επωφεληθούν από την παρουσία του στο ρόστερ, ακόμα κι αν πρόκειται εν τέλει να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά τις επόμενες θέσεις της «πράσινης» ενδεκάδας, ο Ρότσα δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να αλλάξει κάτι είναι στη θέση του δεξιού μπακ καθώς ο Σεϊταρίδης ταλαιπωρείται από ίωση κι έτσι στο δίτερμα δοκιμάστηκε εκεί ο Μαρίνος, προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού αν ο Γιούρκας τεθεί νοκ-άουτ.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Νίκο Σπυρόπουλο στο αριστερό άκρο και τον Λουκά Βύντρα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση ο Βιτόλο με τους Σισοκό και Ζέκα σε ρόλο εσωτερικών μέσων μπροστά του, ενώ στο αριστερό άκρο θα κινηθεί ο Χριστοδουλόπουλος, στο δεξί ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved