Iδού ο Παναθηναϊκός...

Iδού ο Παναθηναϊκός...

Με μια απολύτως περιεκτική και εύστοχη από την πλευρά τους κίνηση, οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρίχνουν πλέον ξεκάθαρα το μπαλάκι στην πλευρά του πρίγκιπα, καλώντας τον να τοποθετήσει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τα 28 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί, προκειμένου να περάσει η ομάδα στα χέρια του.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε κοινή τους ανακοίνωση, ξεκαθαρίζουν ότι η διαιώνιση της «πριγκιπιάδας» κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του συλλόγου, σπεύδουν όμως να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο πραγματικής ύπαρξης της πρόθεσης επένδυσης του Φεϊζάλ, γι' αυτό και ουσιαστικά αποδέχονται τους βασικούς όρους της δικής του πρότασης, δηλαδή αυτόν της διενέργειας οικονομικού ελέγχου από εκπροσώπους του και της αύξησης του ποσού της επόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στα 28 εκ. ευρώ.

Και είναι πλέον σαφές ότι με αυτή τους την ενέργεια, οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλουν μια και για πάντα να ξεκαθαρίσουν το συγκεκριμένο μέτωπο, αφού η πλευρά του πρίγκιπα δεν έχει άλλο δρόμο να... δράσει, πέρα από αυτόν της «επένδυσης» των χρημάτων που έχει, όπως υποστηρίζει, στο όνομα του Παναθηναϊκού στην Barclays.

Μόνη προϋπόθεση που τίθεται από την πλευρά τους, προς εκείνη του Σαουδάραβα επενδυτή, είναι να μην υπάρξει καμία άλλη δήλωση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, από τον ίδιο και τους πάσης φύσεως συνεργάτες του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η εμφάνιση, νομιμοποίηση με συμφωνητικά και διαιώνιση της «πριγκιπιάδας» έχει κάνει κακό στο κύρος και την ιστορία του Παναθηναϊκού. Όμως, επειδή σύμφωνα με τις αρχές μας οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό είναι καλοδεχούμενος, δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία έστω και σε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού ότι ενεργούμε αποκλειστικά και μόνο για το συμφέρον του Συλλόγου.

Στα πλαίσια αυτά:

1. Οι εκπρόσωποι του υποψηφίου επενδυτή είναι ευπρόσδεκτοι να ξεκινήσουν άμεσα τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ όπως επιθυμούν, και

2. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασισθεί στις 20 Δεκεμβρίου θα δίνει τη δυνατότητα στον επενδυτή να τοποθετηθεί με 28 εκατ. Ευρώ, να πάρει το ποσοστό των μετοχών που επιθυμεί, να εκλέξει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της αρεσκείας του και να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συμπερασματικά μέσα από μια απλή και άμεση διαδικασία ο επενδυτής μπορεί αμέσως μετά την 20η Δεκεμβρίου και το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου να καταθέσει τα χρήματα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο μόνος όρος που θέτουμε από τη δική μας πλευρά είναι από σήμερα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας ο επενδυτής και οι πάσης φύσεως συνεργάτες του να απέχουν από οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια.



Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved