«Τη στήριξη του κόσμου»

«Τη στήριξη του κόσμου»

Η νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε σημαντική βαθμολογική ανάσα στο «Γηραιό» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πέτρος Κανακούδης, σε συνέντευξή του στον «Libero 107,4» αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους «κυανόλευκους» ενώ ζήτησε από το κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τoν Άρη:

«Σίγουρα θέλαμε μια τέτοια νίκη, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, με το γκολ να έρχεται στο τέλος και με όσα είχαν προηγηθεί σε ολόκληρη την χρονιά, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια ήρθε μάλλον φυσιολογικά. Το παιχνίδι πάντως κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήμασταν τυχεροί στην αρχή με το δοκάρι του Άρη αλλά μετά δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και περιμέναμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε το παιχνίδι, η ευκαιρία ήρθε στο τέλος και πήραμε την νίκη» ενώ για την άμυνα και την σύνθεση ανάγκης με την παρατάχθηκε στον αγώνα ο μπακ των «κυανολεύκων» τόνισε:

«Πήγαμε καλά στο παιχνίδι, δεν είχαμε προβλήματα και η απόδοση της άμυνας μαζί με τον τερματοφύλακα βοήθησε πολύ στην νίκη, δεν ήταν όμως μόνο θέμα της τετράδας, όλη η ομάδα βοήθησε αμυντικά. Όποιος και να έπαιζε στον αγώνα αυτό, θα έδινε ότι καλύτερο είχε στην ομάδα. Παίζαμε ένα τοπικό ντέρμπι και ξέραμε ότι θα ήμασταν μόνοι μας στο γήπεδο, οι 11 που παίζουν και ο πάγκος, οπότε είπαμε όλοι μαζί να μπούμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Ήμασταν έτσι και νομίζω ότι φάνηκε στο γήπεδο».
 

Η σημαντική βαθμολογική ανάσα δίνει νέα προοπτική στον «Γηραιό» με τον έλληνα αμυντικό να αναφέρει:

«Θεωρώ ότι με βάση την βαθμολογία τώρα, έχουμε το αβαντάζ να κοιτάμε ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Σε κάθε αγωνιστική πάντως γίνονται ανατροπές, πιστεύω όμως ότι η σωτηρία έχει επιτευχθεί και τώρα η ομάδα με ηρεμία και συγκέντρωση μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν υπάρχει φέτος βατός αντίπαλος, βατό παιχνίδι, όλες οι ομάδες χάνουν πολύ δύσκολα, ότι και αν νομίζει ο κόσμος δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Φέτος όμως κάναμε μεγάλες νίκες σε ντέρμπι και θέλουμε να κερδίσουμε και το Σάββατο ώστε να πάρει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας επί του Άρη, που σαφώς μας έδωσε μεγάλη ώθηση για την συνέχεια».
 

Σχετικά με την στήριξη του κόσμου ο Κανακούδης σχολίασε:

«Περιμένουμε τώρα από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, περιμένουμε πολύ κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, από το καλοκαίρι ακόμη όπως όλο γνωρίζουν, ίσως να τους απογοητεύσαμε κι εμείς με κάποια αποτελέσματα αλλά τώρα με την νίκη επί του Άρη τον κάναμε υπερήφανο και περιμένουμε από όλους να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Καταλήγοντας ο 27χρονος αναφέρθηκε στη συμβολή του Γιώργου Παράσχου στην αλλαγή του κλίματος και της βαθμολογικής συγκομιδής: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά σε μια ομάδα στην μέση της σεζόν, ο κ. Παράσχος προσπαθεί με την εμπειρία του να μας μεταδώσει ότι καλύτερο μπορεί και τα αποτελέσματα κάτι δείχνουν πιστεύω. Τα αποτελέσματα του κ. Παράσχουν δείχνουν ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα».



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved