Ολυμπιακός: Ιερό… φιλικό!

Ολυμπιακός: Ιερό… φιλικό!

Λίγες μέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή ενός διαφορετικού… σημαντικού αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή (16/12) στις 15:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος», ενώ θα δοθούν και πολλά δώρα.

Η είσοδος σε αυτό το διαφορετικό φιλικό θα είναι ελεύθερη προς όλους και θα γίνεται από την θύρα των επισήμων του φαληρικού γηπέδου, όπου θα υπάρχει αντιπροσωπεία του ιδρύματος, όπου θα συγκεντρώσουν δώρα και αγαθά που θα προσκομίσουν όσοι από τους φιλάθλους έχουν τη δυνατότητα.

Μάλιστα, επιβεβαιώθηκαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να εμφανίζονται πανίσχυροι, μια και η αποστολή αποτελείται από τους:

Νικοπολίδη, Καλύκα, Τσιαντάκη, Κοβάσεβιτς, Κοκολάκη, Γιαννακόπουλο, Μητρόπουλο, Κακλαμάνο, Κελεσίδη, Λουτσιάνο, Βαΐτση, Λάλα, Αρζένη, Γκαϊτατζή, Αγγελή, Καλτσά, Μουκέα, Παπαμιχαήλ, Βαμβακούλα, Βούζα, Σιδέρη Γιαννη, Μαργιόλη, Καρασαββίδη, Μπονόβα, Σαββίδη, Καλογερόπουλο, Γεωργουδάκη, Δαμιανίδη, Σταυρόπουλο, Χόρτσα, Γλύκα, Μπαρμπαρή, Κουμαριά, Κτενά, Κοττάκη, Μαντάζη, Βασιλειάδη, Σάνη, Καλαμάρα, Αρζινό, Πολίτη.

Από την άλλη, με την ομάδα των δημοσιογράφων θα αγωνιστούν οι: Νοικοκύρης, Παλαιολόγος, Βερβελές, Γεωργακόπουλος, Καλλέργης, Σαούλης, Περιβολάρης, Αβραμίδης, Παγιωτέλης, Διαμαντόπουλος, Γρομιτσάρης, Μαντινιώτης, Γαβαλάς, Ευαγγελάτος, Ζώρζος, Μπακόπουλος, Θειακός, Σταματέλος, Περίχαρος, Χρηστάκος.

Προπονητής: Γιάννης Λάβδας Βοηθός: Γιώργος Περπερίδης Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχάλης Στεφάνου

Γεν. Αρχηγός: Νίκος Δελαγραμμάτικας

Πρόεδρος: Κώστας Καραπαπάς

Χορηγός της ομάδας των ρεπόρτερ, είναι η «HERBALIFE», επίσημος προμηθευτής υλικού αθλητικής διατροφής της ΠΑΕ. Πάντως, οι δημοσιογράφοι εμφανίζονται έτοιμοι για την… έκπληξη, μια και σημασία δεν παίζουν τα ρόστερ, αλλά η… διάθεση!



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved