Πανθρακικός – ΑΕΚ: Να τους αφήσει… πίσω

Πανθρακικός – ΑΕΚ: Να τους αφήσει… πίσω

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό (19:30) με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την απομακρύνει από τις θέσεις του υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος.

Μία από τις δυσκολότερες σεζόν της ιστορίας της διανύει φέτος η ΑΕΚ η οποία για πρώτη φορά αναγκάζεται να παλέψει για την παραμονή της. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού και αυτό είναι το μεγάλο της στοίχημα. Εφόσον το κάνει, δύσκολα θα πέσει ξανά και πλέον έχει τη δεύτερή της ευκαιρία για να το πετύχει.

Απέναντι στον Λεβαδειακό την έχασε, ενώ με τον ΠΑΣ πήρε παράταση ζωής. Αν επικρατήσει του Πανθρακικού στην Κομοτηνή θα μπορέσει να ξεφύγει και να δει με μεγαλύτερη ηρεμία το μέλλον.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τέσσερα παιχνίδια όπου δεν ηττήθηκαν με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει στην Κομοτηνή, μετρούν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες.

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Πανθρακικός, στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μετρά ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… έξι απουσίες στην προσπάθεια των Θρακιωτών να διευρύνουν το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, για όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Και μπορεί οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης και Μελίσσης να ήταν γνωστό ότι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού, ωστόσο ούτε οι Στάθης, Σκλιοπίδης Καστσελάν, κατάφεραν τελικά να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του Δερμιτζάκη ενόψει «κιτρινόμαυρων».

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Πρίττας, Μουνάφο, Λαδάκης, Μοσχάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος.

Η Ένωση από την πλευρά της έχει τη ψυχολογία με το μέρος της, καθώς προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, δείχνοντας ψυχή στα τελευταία λεπτά.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Γερμανό τεχνικό, αφορά την απουσία του Παναγιώτη Λαγού. Κατά τα άλλα επιστρέφει κανονικά ο Κορδέρο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κοτσαρίδη, Κοντοέ, Κουτρουμπή και Αρκούδα, καθώς ο Βλάχος είναι τιμωρημένος.

Ως αμυντικά χαφ θα είναι οι Κορδέρο και Φέτσης, με τον Γκερέιρο να είναι μπροστά τους σε ρόλο «δεκαριού». Στα άκρα της επίθεσης αναμένονται οι Φουρτάδο και Φούντας με τον Παυλή να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής. Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταμάτης, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Αρκούδας, Τσούπρος, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.



AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved