«Θα μείνουμε στην κατηγορία»

«Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία επειδή είναι ομάδα με ποιότητα, εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός.

«Ο Ατρόμητος θα μείνει στην κατηγορία γιατί έχει ποιότητα και τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3.

Ακόμη, απάντησε και για το «ντου» που φέρεται πως έκανε στα αποδυτήρια της ομάδας του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Το τι λέω στους παίκτες μου είναι δικό μου θέμα. Αυτό που τους είπα είναι  «να αποφασίσετε σε ποιες ομάδες θέλετε να παίζετε και με ποιους ανθρώπους θέλετε να συνεργάζεστε».  Σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αστείο, όταν αγωνίζεσαι σε ομάδες με την διαδρομή του Ατρόμητου, πρέπει να την θωρακίσεις. Αλλιώς, θα παίζουν σε ομάδες που θα τους έχουν στην... φάπα και αντί για χρήματα θα τους στέλνουν φιλάκια. Το θέμα είναι οι πράξεις. Τα λόγια δεν έχουν σημασία. Γνωρίζουμε πώς είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο και ομάδες χωρίς συγκρότηση και φτιαγμένες στο πόδι, χωρίς οργανόγραμμα και σχέδιο προχωράνε».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και γενικότερα στην εικόνα του Ατρομήτου τόνισε πως η ομάδα του παρουσιάζει αδυναμία στη διαχείριση του παιχνιδιού στη διάρκεια του αγώνα, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι μπορεί να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και να παραμείνει στην κατηγορία.

«Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν κακό. Η ομάδα βρίσκεται τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Θέλω να πιστεύω και το λέω πραγματικά, δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου, ότι ο Ατρόμητος έχει και την ποιότητα και το ρόστερ για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες  θέσεις. Από δικά μας λάθη έχει βρεθεί ο Ατρόμητος σ’ αυτή τη θέση. Εχουμε κατ’ επανάληψη προηγηθεί στην έδρα μας και έχουμε δείξει αδυναμία στη διαχείριση αποτελέσματος. Εχουμε 4-5 παιχνίδια που έχουμε προηγηθεί μέσα στο Περιστέρι και δεν έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δεν μας απασχολεί το πρόγραμμα, τα παιχνίδια που πρέπει ο Ατρόμητος θα τα πάρει και θα μείνει στην κατηγορία. Και στον πρώτο γύρο πήραμε παιχνίδια και βαθμούς εκεί που κανείς δεν περίμενε ότι θα πάρουμε».

Ο κ. Σπανός είπε ακόμα πως θεωρεί ότι ο Ατρόμητος έχει την δυνατότητα να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Τώρα έχουμε προτεραιότητες και πρέπει να κερδίσουμε τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι διαφορετική περίπτωση, δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Τέλος, υπήρξε λάβρος για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις κασέτες – «φωτιά» που φέρεται να περιλαμβάνουν «καυτούς διαλόγους» μεταξύ παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Εχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας διάλογοι που δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και λειτουργούν και λειτουργούν οι θεσμοί και θα κάνουν κάποια στιγμή τη δουλειά τους, ώστε να ξεκαθαρίσουν το θέμα. Δεν μπορούμε όλοι οι παράγοντες και το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι και να σκεφτόμαστε ανορθόδοξα. Ούτε μπορούν κάποιοι να λειτουργούν σαν νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει η δικαιοσύνη να τα ψάξει, να φτάσει στο κόκκαλο και να βρει τις λύσεις. Περιμένω να λειτουργήσουν οι θεσμοί. Εχουν ακουστεί πολύ σημαντικά πράγματα. Ας κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved