Η σωστή διαχείριση, το ζητούμενο

Η σωστή διαχείριση, το ζητούμενο

Οι… μετασεισμικές δονήσεις της ήττας-σοκ από τον Ηρακλή και της απομάκρυνσης από τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ και κατ’ επέκτασης της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου τη νέα χρονιά, ήταν έντονες στον Αρη.

Ο πρώτος που πλήρωσε το… μάρμαρο ήταν ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Όχι, βέβαια, πως ο Έλληνας τεχνικός είναι ο μόνος υπεύθυνος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα και την έκτη(!) φετινή ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απλά, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το κλίμα και έπειτα από τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του περασμένου Σαββάτου, θα ήταν έκπληξη αν συνέχιζε στον πάγκο των «κιτρίνων».

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρα από τα όποια λάθη χρεώνεται ο ίδιος, δέχτηκε να αναλάβει τον σύλλογο σε μια δύσκολη περίοδο, διαδεχόμενος τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο και έχοντας μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα -μεταξύ άλλων- τα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, καθώς και τα δύο ματς-πρόκληση με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «32» του Europa League.

Οι τίτλοι του τέλους με τον Μιχαλήτσο έπεσαν και πλέον στον Αρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Σε μια δύσκολη περίοδο, όπως είναι τούτη, το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση της κατάστασης και η λήψη συνετών αποφάσεων με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Γιατί, όπως έχω γράψει, ανεξαρτήτως από το αν θα καταφέρει ή όχι ο Αρης να πετύχει τους στόχους του στο πρωτάθλημα και το πώς τελικά θα καταλήξει η φετινή σεζόν, ο Αρης θα υπάρχει και την επόμενη χρονιά.

Και να ξέρετε ότι πάντα μέσα -είτε από την αποτυχία είτε από επιτυχία- όταν έχεις την δυνατότητα να διαβάζεις σωστά τα μηνύματα και να βλέπεις τα σημεία των καιρών, μπορείς να γίνεις καλύτερος και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Το σίγουρο είναι ότι και νέος προπονητής θα έρθει στην ομάδα και εκλογές θα γίνουν σε λίγο καιρό για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και παίκτες θα φύγουν και θα έρθουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πιο σημαντικό είναι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις, προκειμένου ο Αρης να παρουσιαστεί όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος την επόμενη χρονιά για να ξεπεράσει με επιτυχία τα οποιαδήποτε εμπόδια παρουσιαστούν στην πορεία και όταν θα έχει φτάσει στο τέλος του δρόμου να έχει πετύχει τους στόχους του.

Υ.Γ.: Επειδή ίσως κάποιοι να το έχουν… ξεχάσει, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι στην Κέρκυρα. Και μπορεί ο στόχος της πεντάδας να είναι πλέον πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, όμως η ομάδα οφείλει στα πέντε αυτά ματς να κάνει την προσπάθειά της και –αν μη τι άλλο- να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα.

Γιατί ο Αρης είναι ένας σύλλογος με περηφάνια και αξιοπρέπεια.

Τα υπόλοιπα αστεία που ακούω, τα λένε κάποιοι για να καλύψουν τα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν στη δική τους ομάδα.

Υ.Γ.1: Καληνύχτα… Να σκεπαστείτε καλά γιατί έχει κρύο και μην ξεχάσετε να αλλάξετε πλευρό…



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved