Αρκούδας: «Νίκη με Πανθρακικό»

Αρκούδας: «Νίκη με Πανθρακικό»

Ο Χρήστος Αρκούδας μίλησε για τη νίκη τη ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα θέτοντας ως στόχο νέο τρίποντο επί του Πανθρακικού.

Από τους καλύτερους της ΑΕΚ ήταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Αρκούδας ο οποίος έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στον NOVA ΣΠΟΡ FM υποστήριξε πως η νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν πολύ σημαντική:

«Σίγουρα υπήρχε άγχος γιατί το παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου. Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δείξαμε στο τέλος πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και μας ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κάτι που ήταν καλό ψυχολογικά», είπε αρχικά.

Για το ότι ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, είπε: «Νιώσαμε επιτέλους και εμείς ένα χαμόγελο και να ανασάνουμε διαφορετικά. Η ομάδα έχει βαριά φανέλα και πρέπει να τη βγάλουμε από εκεί. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλοί παίκτες. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και ήμασταν άτυχοι. Μέσω της δουλειάς θα ανεβάσουμε την ομάδα».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκερέιρο: «Όταν χάνει το πέναλτι σίγουρα απογοητευτήκαμε, γιατί θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, είναι κύριος και μας έδωσε το πριμ σήμερα».

Για το κλίμα: «Είναι πάρα πολύ καλό παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε όλοι κοντά σε ηλικία και είμαστε μία παρέα. Δείχνουμε στις προπονήσεις σκληρή δουλειά και στα παιχνίδια δεν μας βγαίνουν. Σιγά – σιγά όμως, θα έρθουν και τα αποτελέσματα και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τα διοικητικά: «Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό. Είναι βαριά η φανέλα και σημαντικότερη από όλους. Πιστεύω πως εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε και όχι στα διοικητικά. Σίγουρα το σκεφτόμαστε, αλλά δεν είναι το κύριο θέμα μας».

Για το ότι προέρχεται από τις ακαδημίες: «Δεν φανταζόμουν κάτι συγκεκριμένο τότε. Σίγουρα ήταν όνειρο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Καλύτερα που ήρθε τώρα η ευκαιρία μου. Αν ήταν αλλιώς δύσκολα θα έπαιζα. Τώρα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση και θέλουμε να δείξουμε την αξία μας».

«Και σε άλλες ομάδες συμβαίνει αυτό, αλλά εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάρος και μεγαλύτερη πίεση. Θα δείχναμε περισσότερα αν είχαμε περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δείχνουμε ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στην άκρη. Μπαίνουμε μέσα σαν  ομάδα και αυτό δείχνουμε. Η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά από τα πολλά ταλέντα που μπορούν να πάνε και στο εξωτερικό».

Για Πανθρακικό: «Δεν μας φοβίζει ο Πανθρακικός και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Δεν είναι μία ομάδα εύκολη, παλεύει κάθε ματς. Έχει αλλαγή τεχνικού όπως και εμείς. Θα πάμε για τη νίκη εκεί για να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο».



Χανιά: Η φετινή χρονιά οδηγός για τη νέα σεζόν παρά το εχθρικό κλίμα
Χανιά: Η φετινή χρονιά οδηγός για τη νέα σεζόν παρά το εχθρικό κλίμα
Γιαννακόπουλος: «Το να μην είναι ο Σλούκας στην καλύτερη πεντάδα είναι αστείο»
Γιαννακόπουλος: «Το να μην είναι ο Σλούκας στην καλύτερη πεντάδα είναι αστείο»
Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ένας ακόμα οπαδός
Δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ένας ακόμα οπαδός
Κοντός: "Και 20.000 εισιτήρια να είχαμε θα τα είχαμε διαθέσει στον κόσμο μας"
Κοντός: "Και 20.000 εισιτήρια να είχαμε θα τα είχαμε διαθέσει στον κόσμο μας"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved