Βέροια - ΠΑΟΚ: Δεν... ξεσπάθωσε κανείς! (photos)

Βέροια - ΠΑΟΚ: Δεν... ξεσπάθωσε κανείς! (photos)

Κουλούρια... Ημαθίας στο βροχερό τερέν της Βέροιας, με τη «βασίλισσα» να χάνει πέναλτι, τον Σπάθα να στέλνει στα αποδυτήρια με κόκκινη τον Βιβιάν και τον ΠΑΟΚ να χάνει δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Βέροιας να ήταν σε… μαύρο χάλι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ωστόσο, αυτό δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στο θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες, μια και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των δύο τερματοφυλάκων.

Ωστόσο, «Βασίλισσα» και «Δικέφαλος» έμειναν στο «λευκό» 0-0, παρά το γεγονός πως ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι στο 36’ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για περίπου 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ανοικτά οι δύο ομάδες

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 5’ ο Καφές πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η… απάντηση του «Δικέφαλου» στο 10’ με το σουτ του Φωτάκη μέσα από την περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική διπλή ευκαιρία, αρχικά με την προβολή του Καλί, την οποία απέκρουσε ο Γλύκος και στην συνέχεια το σουτ του Ορέστες πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Ιωάννου πέρασε άουτ.

Στο 22’ και πάλι η Βέροια απείλησε με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ωστόσο, νικήθηκε στην «μονομαχία» με τον Γλύκο, ενώ στο 34’ ο Αθανασιάδης καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Ορέστες να διώξει σε κόρνερ.

Πέναλτι, αποβολή και... άουτ

Στο 36’ ο Καλτσάς προσπάθησε να μπει στην περιοχή, πέρασε τον Βιβιάν, ο οποίος τον κράτησε και ο Σπάθας έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο αμυντικό, καθώς ο άσος της Βέροιας, ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καλτσάς, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου, που είχε επιλέξει την σωστή γωνία.

Στα επόμενα λεπτά, η Βέροια θέλησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, ωστόσο, το σουτ του Μπαργκάν βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του «Δικέφαλου του Βορρά» στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, μια και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στο πρώτο… μισό του αγώνα, κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου.

Άγιος... Γλύκος!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή, με τη «Βασίλισσα» να αναζητεί τις αντεπιθέσεις. Μάλιστα, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καφές έκανε το σουτ, ο Καλτσάς έβαλε το πόδι του, η μπάλα άλλαξε πορεία, ωστόσο, ο Γλύκος κατάφερε, αν και είχε επιλέξει την αντίθετη γωνία να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει, με τον Σαλπιγγίδη να κάνει το σουτ, αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 66’ ο Μπαργκάν απείλησε έξω από την περιοχή, με τον Γλύκο να διώχνει, ενώ στο 70’ ο Γκιγιέρμο εκτέλεσε το κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Μπαργκάν πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο «Δικέφαλος» είχε την ευκαιρία να απειλήσει, καθώς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ωστόσο, η εκτέλεση του Φωτάκη ήταν άσχημη και σταμάτησε στο τείχος.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ, από το γήπεδο του Onsports



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved