Επτάψυχος ΟΦΗ, 1-1 με τον Πανθρακικό στις καθυστερήσεις (photos)

Επτάψυχος ΟΦΗ, 1-1 με τον Πανθρακικό στις καθυστερήσεις (photos)

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο Ηράκλειο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βαϊρούα στο 52', κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90', ο ΟΦΗ όμως αποδείχθηκε επτάψυχος και με τέρμα του Περογαμβράκη στο 90' πήρε τον βαθμό που αν μη τι άλλο στην παρούσα φάση ισοδυναμεί με... χρυσάφι.

Λαγό από το καπέλο τράβηξε ο ΟΦΗ στο παρά ένα του εντός έδρας αγώνα του με τον Πανθρακικό, καθώς αν και δεν έδειχνε ικανός να βρει τρόπο να απειλήσει τον Κουτσόπουλο, έφτασε τελικά στην ισοφάριση σε φάση που δεν προμήνυε κινδύνους για την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη φλέρταρε με την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς με την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία, κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν. Μια στιγμή αδράνειας, όμως, ήταν αρκετή για να ανατραπούν τα δεδομένα και να γραφτεί τελικά αυτό το 1-1 στο Ηράκλειο...

Δεν ήταν και το πιο θεαματικό ημίχρονο που έχουμε δει φέτος, το πρώτο του «Γεντί Κουλέ», αν μη τι άλλο όμως είχε ρυθμό και κάποιες καλές στιγμές. Η καλύτερη ανήκε στον Πανθρακικό και σημειώθηκε μόλις στο 10', όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε τον τρόπο να πιάσει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και αντί για δίχτυα, βρήκε οριζόντιο.

Η απάντηση των Κρητικών ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Παπάζογλου να πιάνει με τη σειρά του κεφαλιά στην απέναντι εστία και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στα λεπτά που ακολούθησαν, σημειώθηκαν κάποιες μικροευκαιρίες και οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου. Ο Πανθρακικός έμοιαζε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και γι αυτό άλλωστε και είχε τη μερίδα του λέοντος σε ό,τι αφορά στην κατοχή.

Ό,τι δεν είδαμε στο πρώτο 45λεπτο, γκολ δηλαδή, το είδαμε με το ξεκίνημα του δεύτερου. Μόλις στο 52', στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη επίσκεψη του Πανθρακικού στα καρέ του Γουναρίδη, ο Μπαϊκαρά ανατράπηκε από τον Σόουζα κι ο Βαϊρουά δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αντέδρασε άμεσα και πέρασε στο ματς τους Ζορμπά και Βιτώρο στις θέσεις των Κουτσιανικούλη και Ιωαννίδη. Παρότι η ομάδα του είχε σαράντα λεπτά να αντιδράσει, δεν έκανε κυριολεκτικά το παραμικρό μέχρι που φτάσαμε στο 90'. Τότε ήταν που με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζορμπά, ο Περογαμβράκης νίκησε άγχος και Κουτσόπουλο και χάρισε τον βαθμό στον ΟΦΗ. Που μπορεί να μην αποτελεί δα και επιτυχία, τουλάχιστον βάσει της ανάγκης των Κρητικών, από το ολότελα όμως... Οσο για τον Πανθρακικό, θα φύγει από την Κρήτη με το παράπονο. Τρία λεπτά ακόμα να άντεχε, θα πανηγύριζε την πρώτη του νίκη στην Κρήτη και την τρίτη του στα τελευταία τέσσερα ματς...

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα ΟΦΗ-Πανθρακικός



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved