Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Θέλουν επιστροφή στα τρίποντα

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Θέλουν επιστροφή στα τρίποντα

Στην πλέον σημαντική αναμέτρηση της ημέρας, οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στη Νέα Σμύρνη τους «πράσινους» (19:30, Onsports/Novasports1) με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη.

Τόσο ο Πανιώνιος όσο κι ο Παναθηναϊκός προέρχονται από εκτός έδρας ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, με το ίδιο σκορ μάλιστα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε 2-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Παναθηναϊκός με το ίδιο σκορ στα Χανιά από τον Πλατανιά. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τόσο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος όσο και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλουν να δουν τους ποδοσφαιριστές τους να δίνουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο των «κυανέρυθρων».

Χωρίς προβλήματα ο Πανιώνιος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στην έδρα της. Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βλέπουν ως μια πρώτης τάξης ευκαιρία το ματς με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψουν στις νίκες και να «φτιάξουν» ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους, ανεβαίνοντας ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο «Ελέ» δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα κι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Περιστερίδης, με τους Κούρο, Κουλουχέρη, Αυλωνίτη και Σπυρόπουλο στην τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Γουνδουλάκης, Κολοβός και Σάμαρης, με τους Οκόγιε, Ντούνη και Αραβίδη στην τριάδα της επίθεσης.

Η αποστολή του Πανιωνίου:

Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Θέλει νίκη πριν τη δυάδα «φωτιά»

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα πάει στο δύσκολο ματς της Νέας Σμύρνης έχοντας σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, όπως έχει από την αρχή της χρονιάς. Εκτός μάχης είναι οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι και Μαρίνος λόγω τραυματισμών, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα τόσο ο Βιτόλο όσο κι ο Χριστοδουλόπουλος. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα επιδιώξει τη νίκη, με καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον «τελικό» του Λονδίνου με την Τότεναμ την Πέμπτη (06/12) αλλά και στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τους Σπυρόπουλο, Βελάσκες, Βύντρα και Σεϊταρίδη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Σε ρόλο ανασταλτικού μέσου θα επιστρέψει ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος είχε λείψει στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη, ενώ μπροστά του θα κινηθούν οι Ζέκα και Σισοκό που ήταν εκτός αποστολής με την Προοδευτική για να πάρουν «ανάσες».

Όπως αναφέραμε, στην αριστερή πτέρυγα θα κινηθεί ο Χριστοδουλόπουλος, με τον Μαυρία να είναι ο επικρατέστερος για τη δεξιά και τον Τοτσέ για την κορυφή της επίθεσης. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος είναι «ανβασμένος» μετά τα δυο γκολ που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου την Πέμπτη κι ανάλογα με το αν και που θα παίξει ο Ουρουγουανός θα γίνουν και οι ανασχηματισμοί στο αρχικό πλάνο του Ρότσα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Βελάσκεζ, Τριανταφυλλόπουλο, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Βιτόλο, Λαγό, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Σο, Σισοκό, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι, Τοτσέ και Πετρόπουλο.



Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
Euroleague: Παπαγιάννης και Καλάθης πήγαν στη Μονακό και το έριξαν στα… γαλλικά! (video)
Gala κάτω απ' την Ακρόπολη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Gala κάτω απ' την Ακρόπολη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Διαιτητής δεν απέβαλε τον Μέσι για να πάρει τη φανέλα του!
Διαιτητής δεν απέβαλε τον Μέσι για να πάρει τη φανέλα του!
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο Βόλο
ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς στο Βόλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved