Χατζηνικολάου στο Onsports: «Mεγαλείο ψυχής ο Αναστασιάδης»

Χατζηνικολάου στο Onsports: «Mεγαλείο ψυχής ο Αναστασιάδης»

Ποιος Αρετόπουλος  και ποιος Δημητριάδης. Αγγελος Αναστασιάδης speaking! Όλα τα «λεφτά» στα Περιβόλια, ήταν η «ιπποτική» κίνηση του Μακεδόνα κόουτς να πιστώσει τα… πνευματικά δικαιώματα της νίκης του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού στον πρώην τεχνικό της κρητικής ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου!

Τι περίπτωση είναι τελικά ο coach Αναστασιάδης; Αυθεντικός; Γραφικός; Ιδιόρρυθμος; Αυθεντικός; Ειλικρινής; Μάγκας;  

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Για να έχει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα παιδιά ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, διότι και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι είναι παιδιά γιατί παίζουν, πρέπει να τους λες την αλήθεια. Εγώ ψέματα δεν μπορώ να πω».

Υπό αυτό το σκεπτικό λοιπόν, ο 59χρονος προπονητής δήλωσε όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό και αφού προηγουμένως βέβαια είχε φροντίσει να μεταφέρει δια ζώσης στους ποδοσφαιριστές του τις δικές του «μαντινάδες».

Για να θυμηθούμε κάνοντας… rewind στα λεγόμενα του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να νικήσουν και για τον προπονητή τους που έφυγε. Να γίνουν επαγγελματίες να αγαπήσουν τη δουλειά τους και να κάνουν αυτά που τους είπε ο προηγούμενος προπονητής. Τους είπα πως πρέπει να ευχαριστήσετε τον προηγούμενο προπονητή σας επειδή τον διώξατε εσείς. Πρέπει να ξαναευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Χατζηνικολάου που με βοήθησε πολύ. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Δεν είμαι καλός προπονητής. Αν το πω αυτό θα βγω στη σύνταξη. Με έδωσε πολύ βοήθεια και η νίκη αυτή είναι δική του…» είπε και ελάλησε ο Αναστασιάδης βάζοντας αυτομάτως γερή υποψηφιότητα για τη δήλωση της χρονιάς.

Αλήθεια, έχετε υπόψη σας πολλούς τεχνικούς στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι έπειτα από ένα πετυχημένο ντεμπούτο, βγαίνουν on camera και αντί να φουσκώνουν σαν το «παγώνι», αποθεώνουν τον προκάτοχό τους και του στέλνουν συστημένα τα… πνευματικά δικαιώματα της πρώτης νίκης τους;

Κι εάν ο Αναστασιάδης εκφράζει με ανοιχτά μικρόφωνα και περίσσεια ειλικρίνεια όλα όσα αισθάνεται για τον προκάτοχό του, ποια μπορεί να ‘ναι στην προκειμένη περίπτωση η αντίδραση του πρώην προπονητή;

Πώς ήχησαν στα αυτιά του  Γιάννη Χατζηνικολάου τα λεγόμενα του κόουτς που τον διαδέχτηκε στον πάγκο του Πλατανιά;

Το Onsports επικοινώνησε με τον 47χρονο τεχνικό και έχει τις απαντήσεις.

«Πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια που ένας καταξιωμένος προπονητής μιλάει με αυτό τον τρόπο για μένα και δείχνει τέτοιο μεγαλείο ψυχής. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που εκτίμησε τη δουλειά και την προσφορά μου…» σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Χατζηνικολάου επισημαίνοντας πως ουδέποτε στο παρελθόν του΄χει τύχει κάτι ανάλογο.

Για τη συνεργασία που είχαν τις προηγούμενες ημέρες: «Είχαμε βρεθεί στην κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Μου ζήτησε να βρεθούμε γιατί δεν είχε το περιθώριο χρόνου να προλάβει να μάθει την ομάδα. Βρεθήκαμε την περασμένη Παρασκευή(23/11) και του έδωσα όλες τις πληροφορίες που μου ζήτησε. Θα πρέπει μάλιστα να σας πω ότι συμφωνήσαμε σε όλα τα πράγματα που αφορούν την ποιότητα και το δυναμικό της ομάδας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Πλατανιάς  κέρδισε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για την υποδοχή του κόσμου στο γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι μετά το «διαζύγιο» με τον Πλατανιά: «Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκα στο γήπεδο με υποδέχτηκαν με αγκαλιές και χειροκροτήματα. Είμαι περήφανος που ο κόσμος εκτιμάει όλα όσα έδωσα μαζί με τους συνεργάτες μου από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την ομάδα μέχρι την αποχώρησή μου. Ετσι είναι η μπάλα. Επρεπε κάτι να αλλάξει και σε αυτές τις περιπτώσεις εκείνος που φεύγει είναι πάντα ο προπονητής.

Για την εικόνα του αγώνα στα Περιβόλια: «Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και πολύ αργός στο παιχνίδι του. Ο Πλατανιάς έδειξε πάθος και διάθεση και δίκαια κέρδισε».



Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved