«Τρελαίνομαι σε κάθε γκολ»

«Τρελαίνομαι σε κάθε γκολ»

Ο Κώστας Μήτρογλου μιλάει στο Onsports για τη χθεσινή (6/3) νίκη του Πανιώνιου, για τη συνέχεια της ομάδας του και για την... τρέλα του σε κάθε γκολ.

Ο διεθνής επιθετικός έχει πάρει «φωτιά» στα τελευταία παιχνίδια και οδηγεί τον Πανιώνιο στην παραμονή στην κατηγορία. Σε έξι παιχνίδια με την κυανέρυθρη φανέλα έχει σημειώσει 5 γκολ, έχοντας χαρίσει 8 βαθμούς στην ομάδα του.

Πως νιώθει ο ίδιος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ματς του Περιστερίου; «Νιώθω πολύ καλά. Κάνω τη δουλειά μου. Όμως και η άμυνά μας τα πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και η μεσαία γραμμή. Από εκεί παίρνω τις πάσες. Όλοι κάνουμε αυτό που πρέπει».

Όσο για τα συναισθήματά του όταν σκοράρει; Επικρατεί η τρέλα: «Πανηγυρίζω πάντα από τη χαρά μου. Οι πανηγυρισμοί μου είναι όλοι αυθόρμητοι. Ποτέ δεν σχεδιάζω το τι θα κάνω πριν από κάθε παιχνίδι. Όταν βάζω ένα γκολ, χαίρομαι. Τρελαίνομαι κάθε φορά που σκοράρω».

Ο ίδιος τονίζει ότι κάνει απλά τη δουλειά του και περιμένει το καλοκαίρι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό: «Εγώ κάνω πάντα το ίδιο. Κάνω τη δουλειά μου. Θέλει και τύχη για να πετύχεις ένα γκολ. Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις και τα γκολ.

Ήρθα στον Πανιώνιο για να παίξω και να δείξω τις δυνατότητες που έχω. Πιστεύω ότι το είχα δείξει και στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ τον Πανιώνιο. Κοιτάω τη δουλειά μου και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Η νίκη επί του Ατρόμητου έδωσε μεγάλη ανάσα στον Πανιώνιο και ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στέκεται στη σημασία των τριών βαθμών: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και δίκαιη. Δεχθήκαμε γκολ, αλλά δεν τα παρατήσαμε και κάναμε την ανατροπή».

Με αυτήν τη νίκη ο Πανιώνιος ήρθε πιο κοντά στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Ωστόσο, ο Μήτρογλου δεν δείχνει να επαναπαύεται: «Νιώθουμε καλά πλέον. Έχει ανέβει και η ψυχολογία μας μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Ήταν πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για την ψυχολογία μας».

Πλέον, για τον Πανιώνιο ακολουθεί το παιχνίδι με τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι δύσκολο. Θα παίξουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved