«Να χαρούμε τη νίκη μας»

«Να χαρούμε τη νίκη μας»

Να χαρεί ο Ηρακλής τη νίκη που έκανε επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει ο Γιώργος Κυριαζής όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο αμυντικός του «γηραιού» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και υποστήριξε ότι αυτό που προέχει για τους «κυανόλευκους» είναι να συγκεντρωθούν στις επόμενες υποχρεώσεις τους και αν έρθουν κάποια θετικά αποτελέσματα τότε να κοιτάξουν και σε ψηλότερους στόχους από αυτόν της παραμονής.

Αρχικά, ο Γιώργος Κυριαζής αναφέρθηκε στα γεγονότα που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη και υποστήριξε ότι κανείς φίλαθλος των «κίτρινων» δεν καταφέρθηκε εναντίον των παικτών του Ηρακλή παρά την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Σίγουρα αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι εμάς δε μας πείραξε κανείς. Μάλιστα εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο και μιλούσα με το διαιτητή και δεν με ενόχλησε κανένας οπαδός. Ήθελαν να φτάσουν στα αποδυτήρια και να ξεσπάσουν στους παίκτες του Άρη, κάτι που δεν είναι ωραίο να συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος.

Όσο για το αν το «διπλό» ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, σχολίασε: «Δεν πρόκειται να κρυφτώ και να πω ότι παίξαμε το καταπληκτικό ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πρωτοβουλία των κινήσεων ο Άρης, εμείς καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ προς το τέλος και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι τους χώρους που βρήκαμε όταν ρίσκαρε ο Άρης. Οι αλλαγές που έκανε ο κ. Παράσχος εκ του αποτελέσματος κρίνονται καθοριστικές. Τα παιδιά που μπήκαν αξίζουν συγχαρητήρια καθώς βοήθησαν πολύ».

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής μπορεί να πιστεύει σε κάτι παραπάνω όπως η είσοδος στα play off, απάντησε: «Επειδή οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά αφού σε μια εβδομάδα μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ουσιαστικά εμείς τώρα έχουμε άλλη άνεση μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε επί του Άρη και δεν έχουμε τόσο άγχος. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα παρουσιαστεί αλλαγμένος μετά και την ήττα στη Λάρισα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να χαρούμε τη νίκη μας και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Ο Γιώργος Κυριαζής ρωτήθηκε για τους Κόκε και Μπομπαντίγια που αντιμετώπισε το Σάββατο, για να αναφέρει ότι: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δύο δυνατά παιδιά και ικανότατοι επιθετικοί. Τον Κόκε τον ξέρουμε, έχει δείξει ποιος είναι για τον Μπομπαντίγια ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Είναι ένας δυνατός παίκτης, γρήγορος με την μπάλα και καλός τεχνίτης. Βέβαια το Σάββατο και τα δύο παιδιά δεν ήταν σε καλή μέρα κι εμείς σαν άμυνα κάναμε καλά τη δουλειά μας. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο έδειξαν καλά στοιχεία».

Για το αν προτιμά την Ιταλία, όπου αγωνίστηκε πολλά χρόνια, ή την Ελλάδα, δήλωσε: «Σίγουρα στην Ιταλία είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα από άποψη επαγγελματική. Βέβαια, σου λείπουν πάντα οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου κι αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για να επιστρέψεις στην πατρίδα σου. Από εκεί και πέρα, όπως είπα στην Ιταλία υπάρχει μεγάλη οργάνωση, σοβαρότητα και διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία».

Τέλος, για τα επεισόδια που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Κυριαζής υποστήριξε: «Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με όλο το κοινωνικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας. Έχουμε πολλά προβλήματα και αυτό το πράγμα μεταφέρεται και στα γήπεδα, όμως πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι βήματα προς τα πίσω έτσι ώστε όλο αυτό να εκτονωθεί. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα μπορούσαμε να κάνουμε αποχή όταν γίνουν έκτροπα. Είναι μια λύση, αλλά δε θα εξαφάνιζε το πρόβλημα. Πρέπει να αρχίσουν να τιμωρούνται όλοι αυτοί και μόνο έτσι θα εξαλειφθούν όλα αυτά που συμβαίνουν».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved