Ένας Ελ Ζαρ δεν φτάνει

Ένας Ελ Ζαρ δεν φτάνει

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το χειρότερό του πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής (6/3) με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μακριά από το ευρωπαϊκό του προφίλ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει διεξόδους κόντρα στη διαβασμένη και επιθετική ΑΕΚ, με τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ να είναι ο μοναδικός παίκτης των φιλοξενουμένων που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.


Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, οι σημαντικές απουσίες, αλλά και η… αποχή, της οποίας τα κατάλοιπα προφανώς έπαιξαν κι αυτά το ρόλο τους, είναι οι τρεις σημαντικότεροι λόγοι που οι Θεσσαλονικείς στο ματς της Κυριακής (6/3) υποχρεώθηκαν να παρουσιάσουν το χειρότερό τους πρόσωπο, δεχόμενοι τέσσερα γκολ από την Ένωση. Άναρχοι κι αναποτελεσματικοί για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. 5 σουτ, 61 πάσες, 56 λάθη…


Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΚΡΕΣΙΤΣ: Κακός στον αέρα, αναποφάσιστος στις κινήσεις του. Χαρακτηριστικά στο πρώτο γκολ κάνει κίνηση μπρος-πίσω, χάνει το ρυθμό του και φυσικά δεν μπορεί να αντιδράσει. Έκανε κάποιες αποκρούσεις, στάθηκε τυχερός όμως και σε περιπτώσεις όπως στην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπλάνκο που χτύπησε στο δοκάρι.

ΕΤΟ: Στο δεύτερο τέρμα του Σκόκο βρέθηκε στη γωνία της μεγάλης περιοχής, έχασε τελείως τη φάση και σε ρόλο δεξιού μπακ οι Τσουκαλάς και Αθανασιάδης δημιούργησαν απλά διάδρομο στον Αργεντινό να σκοράρει εντυπωσιακά. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που επέτρεψε να του πάρουν την πλευρά.

ΤΣΙΡΙΛΟ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: Αναποτελεσματικοί, σχεδόν αγνώριστοι. Δύο από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ επετεύχθησαν με κεφαλιά. Κουρασμένα παλικάρια, ειδικά ο Χιλιανός, ο οποίος απείχε πολύ από την ηγετική του εικόνα στο κέντρο της άμυνας.

ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ: Εκτέθηκε, δέχθηκε την κάρτα και οι διαθέσεις του υποχρέωσαν τον Μάκη Χάβο να τον αντικαταστήσει με τον καθαρό αριστερό οπισθοφύλακα, Λευτέρη Σακελλαρίου. Εάν δεν είχε αντικρίσει την κάρτα τόσο νωρίς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει έξω τον Έτο, να φέρει τον ίδιο δεξιά και να αφήσει τον Σακελλαρίου αριστερά.

ΦΩΤΑΚΗΣ: Αμέτοχος, δε δημιούργησε κανέναν κίνδυνο από τα δεξιά, χωρίς φυσικά να επωμίζεται όλη την ευθύνη, καθώς επέστρεψε μετά από σημαντικό διάστημα απουσίας.

ΒΙΤΟΛΟ: Μακριά από τον «κόφτη» που κρατάει μπάλα, ο Ισπανός έδειχνε χαμένος. Τα στατιστικά του μάλιστα δείχνουν μόλις ένα κλέψιμο.

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: Τα καλά στοιχεία που τον καθιέρωσαν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, φρόντισε να τα κρατήσει αρκετά κρυμμένα. Ένα κλέψιμο αναφέρουν και τα δικά του στατιστικά, σύνολο δύο για το κέντρο του ΠΑΟΚ, καθώς ο Αρίας που τον αντικατέστησε δεν κατάφερε να αποσπάσει καμία φορά τη μπάλα στα 30' που αγωνίστηκε.


ΕΛ ΖΑΡ: Ο πιο κινητικός παίκτης τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, καθώς στο δεύτερο προσαρμόστηκε κι αυτός στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ. Είχε δύο σουτ, δύο σέντρες και οκτώ λάθη στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Κρέσιτς. Στο τέλος βρέθηκε και στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκτός πλάνων φυσικά, σε μία προσωπική μονομαχία με τον Μανωλά!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Σε άχαρο ρόλο χωρίς ταυτότητα ο φορ περιοχής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε σε θέση αντι-Ίβιτς, χωρίς να καταφέρει να βγάλει την κάθετη που θα περίμενε κανείς από έναν παίκτη που αναλαμβάνει αυτά τα καθήκοντα. Στα θετικά του το ότι κέρδισε πέντε φάουλ από τα δεκαπέντε της ομάδας του.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: Θύμα της ανύπαρκτης ανάπτυξης του Δικεφάλου επιθετικά, δέχθηκε τη μπάλα ελάχιστες φορές και στην πιο χαρακτηριστική του έφυγε το κοντρόλ. Όσο για τον Μουσλίμοβιτς που πέρασε στη θέση του στο 63', δεν κατάφερε να φανεί σε καμία φάση του αγώνα.



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved