Ελευθερόπουλος: «Γίνονται αντράκια»

Ελευθερόπουλος: «Γίνονται αντράκια»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το θετικό αποτέλεσμα οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ανέφερε πως η νίκη επί του Πλατανιά αφιερώνεται από όλους στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ενώ χαρακτήρισε «αντράκια» τους παίκτες του λόγω της ωριμότητας που έδειξαν στον αγώνα με τους Χανιώτες. Επίσης, αναφέρθηκε και στους λόγους της μη χρησιμοποίησης του Περιστερίδη.

«Κι εγώ και τα παιδιά αφιερώνουμε τη νίκη στον Βασίλη, για να ξέρει πως θα είμαστε συνέχεια δίπλα του κι όχι μόνο αυτές τις πρώτες μέρες του τραυματισμού του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Στη συνέχεια, είπε: «Είναι ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της ομάδας που είναι και το ζητούμενο. Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, στον Πανιώνιο υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που διακυβεύουν τη δουλειά τους και την ελευθερία τους. Αν η ομάδα θα είναι δέκατη ή όγδοη, είναι σε δεύτερη μοίρα. Οπότε το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα βήμα για τη σωτηρία της ομάδας».

Ενώ πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο γύρο θα δούμε τη δουλειά που έχει γίνει από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση, θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το σημαντικό είναι και το τι μπορεί να σου δώσει ο άλλος. Εγώ ζήτησα την Πέμπτη δυο δεξαμενές για πάγο και την Παρασκευή τα είχε. Αυτό το πράγμα δεν έχει τιμή».

Για την απόδοση της ομάδας, ανέφερε: «Σήμερα κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ένα τρομερά ώριμο κι έξυπνο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο ημίχρονο. Όσο και αν είναι περίεργο. Έχουμε νέα παιδιά, διαχειριστήκαν έξυπνα ένα τέτοιο αποτέλεσμα και η συμπεριφορά τους έδειξε πως γίνονται «αντράκια».

Όσο για τις απουσίες που είχε ο Πανιώνιος, είπε: «Δουλεύουμε με 22 παίκτες. Έχω ξεκαθαρίσει πως από την αρχή θέλω μικρό ρόστερ, ευέλικτο για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Σήμερα ο Στάθης (σ.σ. Ρόκας), ήταν συγκλονιστικός σε μια θέση που δεν έχει ξαναπαίξει. Η τετράδα της άμυνας που χρειάζεται πέντε μήνες για να χτιστεί σε μια ομάδα, δουλεύτηκε τρεις μέρες. Για αυτό θέλουμε το ρόστερ μικρό για να δουλεύουν όλοι μαζί.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρώτα είναι ο Πανιώνιος και μετά όλα τα άλλα. Είτε αυτό είναι μεταγραφή, Εθνική, διαφήμιση, ο Πανιώνιος σου παρέχει την ευκαιρία για να προχωρήσεις στα υπόλοιπα. Για αυτό λέω, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να καταλάβουμε όλοι πως είναι πάνω από όλους μας ο Πανιώνιος».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Περιστερίδη, σχολίασε: «Είχε άλλα χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιήσαμε σήμερα. Θέλαμε έναν τερματοφύλακα που να παίζει πιο πολύ έξω. Ο Κώστας (σ.σ. Περιστερίδης), έφτασε ψηλά που είναι καλό και για τον ίδιο και για την ομάδα, αλλά έχουμε και τον Νίκο (σ.σ. Γιαννακόπουλος) που δουλεύει σκληρά και πήρε την ευκαιρία του. Το ίδιο έκανε πριν μερικές εβδομάδες ο Αυλωνίτης. Τα παιδιά κάνουν το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο, πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, και να περιμένουν το πότε θα παίξουν.

Όπως έδειξε ο Περιστερίδης πως αξίζει να φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου, έτσι κι ο Γιαννακόπουλος θα πάρει αγώνες στα πόδια του για να ξέρουμε τι υλικό έχουμε στα χέρια μας. Σήμερα η επιλογή ήταν περισσότερο τακτικής».



Απίστευτη ανταπόκριση: 3.500 διαρκείας μέσα σε 3 ώρες!
Απίστευτη ανταπόκριση: 3.500 διαρκείας μέσα σε 3 ώρες!
Βόλεϊ: Ενίσχυση made in Japan για τον Μίλωνα
Βόλεϊ: Ενίσχυση made in Japan για τον Μίλωνα
Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Conference League: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό - Κλειστά σχολεία και άλσος
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: H... LaLiga ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved