«Έχουμε πρόβλημα ψυχολογίας»

«Έχουμε πρόβλημα ψυχολογίας»

Για πρόβλημα συγκέντρωσης το οποίο έχει ο Παναθηναϊκός, έκανε λόγο μετά την ήττα από τη Λάρισα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν υπάρχει πνευματική ισορροπία στους «πράσινους» που μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχουν χάσει εντελώς τη συγκέντρωσή τους, ενώ παράλληλα μιλώντας για τον αγώνα με τους «βυσσινί» υποστήριξε ότι θα ήταν διαφορετική η μορφή του αν είχε καταλογιστεί το πέναλτι στο χέρι του Μελίσση στο ένατο λεπτό.

«Τα πρώτα είκοσι λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στον αγωνιστικό χώρο είχε δύο σαφείς ευκαιρίες για γκολ, υπήρξε και ένα πέναλτι οφθαλμοφανές και απορώ γιατί δε δόθηκε, ακολούθησαν ύστερα δέκα άσχημα λεπτά που δεχθήκαμε δύο γκολ τέτοια που δεν αρμόζουν σε μια ομάδα σαν εμάς, είναι δύσκολο να εξηγήσω το γιατί αλλά υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης», είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ανέλυσε τον αγώνα λέγοντας: «Από τη μία είχαμε τη Λάρισα που πάλευε για την παραμονή της από την άλλη είχαμε μια ομάδα που πάλευε για το γόητρό της και προσπαθούσε να κερδίσει. Υπάρχουν πολλές ισχυρές ομάδες που χάνουν, υπήρξε απογοήτευση μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτή την εβδομάδα υπήρξαν αρκετά θέματα με ποδοσφαιριστές που επηρέασαν την ομάδα μας γενικότερα», ενώ πρόσθεσε ότι: «Δεν υπήρξε κάποια αλληλεγγύη στην ομάδα αλλά υπήρξαν κάποια μικρά προσωπικά προβλήματα, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στους υπόλοιπους αγώνες και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για τους υπόλοιπους δύο μήνες».

Σε ερώτηση για τη φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για πέναλτι, απάντησε: «Αν είχε δοθεί πέναλτι, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες μέσα στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της. Ο αντίπαλός μας έκανε το παιχνίδι του. Το δεύτερο γκολ προήλθε από προσωπικά κυρίως λάθη».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δήλωσε ακόμα πως: «Στόχος μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα. Είναι λογικό να υπάρχει άγχος και δυστυχώς δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόπλευρο αλλά παίξαμε με λιγότερη σκέψη και περισσότερο με καρδιά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, δε θα την χάσω ποτέ».

Ενώ για το τι φταίει και η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι κακή μετά το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επισήμανε: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάναμε το παν για να διεκδικήσουμε τον τίτλο, χάσαμε μια μάχη σήμερα αλλά όχι τον πόλεμο, πρέπει να ξεπεράσουμε τα ψυχολογικά μας προβλήματα. Σκοπός μας είναι να παίζουμε καλά στο γήπεδο. Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο επιπέδου, όμως υποφέρει από ψυχολογική ανισορροπία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να ξεπερνιούνται στον αγώνα και να συγκεντρωνόμαστε».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για την αλλαγή του Σωτήρη Νίνη, υποστήριξε: «Είναι 20 χρονών θα αρχίσει τώρα να μαθαίνει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, πρέπει να συγκεντρώνεται στο παιχνίδι που παίζει η ομάδα και να μην αποσπάται η προσοχή του από αυτά που ακούγονται. Όλοι μιλάνε για τις ικανότητές του για αυτό θα γίνει σίγουρα ένας παίκτης πιο ευαίσθητος, θα δέχεται πιέσεις. Συμβαίνει με όλους αυτό όταν ανεβαίνουν. Χρειάζεται μεγάλη πνευματική δύναμη, παίζει φυσικά ρόλο και κατά πόσο ο προπονητής του δείχνει εμπιστοσύνη».

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved