«Θα κριθεί στην πειθαρχία»

«Θα κριθεί στην πειθαρχία»

Το στοιχείο της πειθαρχίας είναι αυτό που θα κρίνει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Πέτρο Ραβούση.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ βραβεύτηκε από τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με συνέντευξη που παραχώρησε στο match programme τόνισε πως η αναμέτρηση θα κριθεί στην πειθαρχία που θα δείξουν οι δυο ομάδες. Επίσης, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως για να πετύχει τους στόχους της η ΑΕΚ πρέπει να υπάρχει ενότητα και όχι αντιπαλότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Πώς κρίνετε την πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές;

«Θεωρώ πολύ θετική την πρωτοβουλία της διοίκησης να αναγνωρίσει την ροσφρά μας στην ΑΕΚ και να μας τιμήσει αν και πάντα πίστευα ότι αυτή η ομάδα έδωσε πολλά περισσότερα σε μας τους ποδοσφαιριστές απ’ όσα δώσαμε εμείς σε αυτήν».

Πού πιστεύετε ότι θα κριθεί το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

«Ξεκάθαρα στην πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ειδικά όταν δεν υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες  να κάνουν τη διαφορά με μια τους κίνηση. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα επικρατήσει».

Ποια εμφάνιση από όσες κάνατε με τη φανέλα ης ΑΕΚ θεωρείτε την καλύτερη;

«Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποια γιατί το κάθε παιχνίδι είχε η δική του χαρά και υπήρχαν διαφορετικά στοιχεία. Για μένα έπαιζε μεγάλο ρόλο το ότι σαν ποδοσφαιριστής είχα τη δυνατότητα να πανηγυρίσω άμεσα την κάθε νίκη με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο».

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την τωρινή ομάδα που να ξεχωρίζετε;

«Ασφαλώς και υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και είναι λάθος να γινόμαστε ισοπεδωτικοί και να λέμε ότι δεν αξίζει κανείς να παίζει στην ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε πολλούς παίκτες που να κάνουν τη διαφορά οπότε δίνουμε βάση στο σύνολο. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως δεν έχεις πια τη δυνατότητα να οργανώσεις την ομάδα κάνοντας υπομονή 2-3 χρόνια γιατί όλοι θέλουν αποτελέσματα άμεσα».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ΑΕΚ η οποία πολύ λίγες φορές διέθετε οικονομικά ισχυρούς παράγοντες έφερε επιτυχίες όταν όλοι οι συντελεστές ήταν ενωμένοι. Η δική μας γενιά τα πήγε καλά γιατί είχε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο μας. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλωνόμαστε σε αντιπολιτεύσεις».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved