Λαμπρόπουλος: «Έργο Αναστόπουλου ο ΟΦΗ»

Λαμπρόπουλος: «Έργο Αναστόπουλου ο ΟΦΗ»

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μιλώντας για την πορεία του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, υποστήριξε πως η δουλειά του Αναστόπουλου έχει φέρει ψηλά τους Κρητικούς.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Αναστόπουλο μίλησε ο σκόρερ της νίκης του ΟΦΗ με 2-0 επί της Βέροιας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στον Sentra FM τόνσε:

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Δυσκολίες στο οικονομικό υπάρχουν σε όλες ομάδες. Σε εμάς υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και βγαίνει και στο γήπεδο και η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και σε συνδυασμό με το καλό υλικό, βγάζουμε ένα καλό σύνολο. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Γινόμαστε κάθε μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι, καλύτερη ομάδα».

Για τον στόχο του ΟΦΗ: «Αν κερδίσουμε και τον Λεβαδειακό την επόμενη αγωνιστική ξεφεύγουμε κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού που είναι ο βασικός μας στόχος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για παραπάνω πράγματα. Αν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας θα ξαναμιλήσουμε...»

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είναι έξυπνος άνθρωπος και όλο το κλίμα είναι δικό του κατόρθωμα. Η ψυχολογία και ο τρόπος που ετοιμάζει τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν θα σε μειώσει. Συζητάει με ωραίο τρόπο για να δώσεις το 100%. Χθες έφτασε τις 400 συμμετοχές και η εμπειρία που έχει τα λέει όλα από μόνη της. Τα συστήματα παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά το κλίμα και το δέσιμο είναι πάνω από αυτά.».

Για τον δικό του στόχο: «Φιλοδοξία μου είναι να μπορέσω να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο. Δεν είναι λίγο να πας στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και ομάδες τέτοιου επιπέδου. Αλλά το εξωτερικό είναι το μεγάλο όνειρο... Και θα προτιμούσα την Αγγλία γιατί έχει περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες».

Για την παρουσία του Σίσιτς: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ξέρεις πως όταν η ομάδα δεν θα είναι σε καλή μέρα, με μία δύο προσωπικές ενέργειες θα δώσει λύση. Είναι πολύ σημαντικό...».

Για την 6η θέση στη βαθμολογία: «Δεν μας δημιουργεί άγχος. Η ψαλίδα ανάμεσα στις μεγάλες και τις θεωρητικά πιο μικρές ομάδες έχει κλείσει και μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν ευκαιρίες: «Κάπου φταίνε και ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να φταίνε οι ομάδες, οι προπονητές. Δεν μπορείς να λες πάντα αδικείσαι και αδικείσαι... Μπορεί να αδικείς κι εσύ τον εαυτό σου».

Για την κατάσταση των ΠΑΟ και ΑΕΚ: «Σίγουρα μας στεναχωρεί. Είναι πάντως πολύ διαφορετικό να ξέρεις ότι μπαίνεις σε έναν αγώνα έχοντας περισσότερες πιθανότητες από ότι τα παλιότερα χρόνια να κερδίσεις αντιπάλους τέτοιους. Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές πλέον, εκτός από τον Ολυμπιακό που είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα».

Για τη δυναμική των επαρχιακών ομάδων: «Είναι πολύ σημαντικό να πρωταγωνιστούν αρκεί να μην είναι εις βάρος δικό μας».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Δεν μας απασχολεί το θέμα. Κάνουμε προπονήσεις, δίνουμε αγώνες και δεν επηρεάζεται κανείς. Αυτό είναι έξω από εμάς».



Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
Απολύθηκε ο Αλέγκρι απ' την Γιουβέντους!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ευχαρίστησε τον κόσμο για το απίστευτο sold out στα διαρκείας!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ευχαρίστησε τον κόσμο για το απίστευτο sold out στα διαρκείας!
Έπιασε δουλειά ο Κόντης: «Μίνιμουμ στόχου το κύπελλο και η Ευρώπη»
Έπιασε δουλειά ο Κόντης: «Μίνιμουμ στόχου το κύπελλο και η Ευρώπη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Του... ανήκει το Top-10 όλης της σεζόν στη Euroleague!
Παναθηναϊκός AKTOR: Του... ανήκει το Top-10 όλης της σεζόν στη Euroleague!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved