Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Σκόραρε... κέρδισε! (photos)

Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Σκόραρε... κέρδισε! (photos)

Ένα γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 21' ήταν αρκετό για τον Πανθρακικό για να φτάσει σε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, την πρώτη μετά από τρεις σερί ήττες.

Ηταν η τρίτη φετινή νίκη για τους Ακρίτες και η πρώτη με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο τους, ενώ παράλληλα είναι το πρώτο παιχνίδι τους με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης σε επίπεδο Super League που έχει νικητή (έως τώρα μετρούσαν τρεις μεταξύ τους ισοπαλίες με 0-0).

O Πανθρακικός βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και χρειαζόταν οπωσδήποτε τους βαθμούς γι’ αυτό και μπήκε στο γήπεδο περισσότερο αποφασισμένος. Ο Αστέρας που άργησε να πάρει μπροστά, υποχρεώθηκε στην τρίτη εκτός έδρας ήττα του, καθώς μέχρι τώρα σε πέντε εκτός έδρας ματς είχε ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι Αρκάδες είχαν την ευκαιρία να «απαντήσουν» στο γκολ του Παπαδόπουλου (21’) στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ράγιος έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 74ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν από την αρχή το ρυθμό του αγώνα και παράλληλα έκλεισαν τους χώρους στην άμυνά τους, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να μη μπορεί να βρει διαδρόμους.

Παράλληλα, μπροστά, Παπαδόπουλος και Βαϊρουά ήταν κίνδυνος – θάνατος για τον Αστέρα σε κάθε επίθεσή τους.

Σε μία απ’ αυτές ήρθε και το γκολ στο 21ο λεπτό του αγώνα. Ηταν μια κάθετη πάσα του Λαδάκη που εκμεταλλεύτηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Ακρίτες.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Περόνε έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντε Μπλάσις, αλλά ο Κουτσόπουλος με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα στη γωνία του.

Στην επανάληψη, ο Σάκης Τσιώλης έβαλε στο παιχνίδι τους Ναβάρο και Μπακασέτα στη θέση των Καλαντζή και Αλβάρες και οι Αρκάδες άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικοί και να δημιουργούν ευκολότερα ευκαιρίες.

Ο Αστέρας άρχισε να πιέζει χωρίς βέβαια να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Τελικά η πίεση απέδωσε καρπούς στο 74ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γκάμπριελ.

Ο Ράγιος ανέλαβε να το εκτελέσει παρά το γεγονός ότι ο συνήθης εκτελεστής είναι ο Περόνε, αλλά η εκτέλεσή του ήταν πολύ κακή, ο Κουτσόπουλος κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια και τελικά κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Η απώλεια του πέναλτι έριξε την ψυχολογία του Αστέρα και στο 85’ ήταν ο Πανθρακικός που έφτασε κοντά στο γκολ όταν σε σέντρα του Παπαδόπουλου, τα πλασέ στην κίνηση του Πρίττα έφυγε άουτ.

Τελικά ο Πανθρακικός κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο» και έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στους 17.

Θυμηθείτε την LIVE μετάδοση της αναμέτρησης ΕΔΩ



Τσάμπι Αλόνσο: «Απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Αταλάντα»
Τσάμπι Αλόνσο: «Απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Αταλάντα»
Λαμία-Άρης 2-4: Τεσσ-Άρης με ανατροπή!
Λαμία-Άρης 2-4: Τεσσ-Άρης με ανατροπή!
Super League LIVE: Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Super League LIVE: Τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Έκπληξη με Αποστολόπουλο, βασικός ο Αραούχο | Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Έκπληξη με Αποστολόπουλο, βασικός ο Αραούχο | Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved