«Σημαντικός κάθε βαθμός»

«Σημαντικός κάθε βαθμός»

Έχοντας μείνει λίγες αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κάθε βαθμός έχει μεγάλη σημασία σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαγό.

Ο άσος της ΑΕΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο match programme της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο ματς των δυο Δικεφάλων επισημαίνοντας πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τον στόχο της τρίτης θέσης. Επίσης, μίλησε για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό, τη θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής ξανά στην εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Θεωρείς ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα καθορίσει το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου;

«Πλέον έχουν μείνει λίγες αγωνιστικές και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Ωστόσο δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η στρογγυλή θεά σε κάθε παιχνίδι. Αν γνωρίζαμε σε ποια θέση θα τερματίζαμε από την αρχή θα είχαμε και το κεφάλι μας ήσυχο».

Πώς ένιωσες όταν επέστρεψες στα γκολ σε ένα τόσο κρίσιμο ματς όπως ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό;

«Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα τόσο γιατί βοήθησα την ομάδα όσο και για έναν προσωπικό λόγο. Είχε έρθει στο γήπεδο η οικογένειά μου η οποία είχε πολύ καιρό να με δει να σκοράρω και μοιράστηκα μαζί της τη χαρά μου».

Το καλοκαίρι επέλεξες να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου για λιγότερα χρήματα. Αισθάνεσαι δικαιωμένος;

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος γι’ αυτή την απόφαση. Χρωστούσα πολλά τόσο στον εαυτό μου όσο και στον κόσμο. Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών τα πρώτα χρόνια και ήθελα να μείνω για να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να επανέρχεται μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό όπως ήταν ο δικός σου;

«Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κανείς που δεν το έχει περάσει. Ήταν η πιο δύσκολη φάση της ζωής μου και κατάλαβα τι ένιωθαν όσα παιδιά είχαν μαροχρόνιους τραυματισμούς».

Ξεκίνησες τη φετινή περίοδο ως αριστερό μπακ αλλά με την έλευση του Χιμένεθ έγινες ξανά αριστερό χαφ. Πού αποδίδεις καλύτερα;

«Πιστεύω ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θέσεις. Αν με ρωτούσες λίγα χρόνια πριν θα έλεγα ότι προτιμάω να παίζω αριστερό χαφ αλλά πλέον μπακ και χαφ έχουν μικρή διαφορά. Πρέπει να αγωνίζεσαι καλά σε όποια θέση σε βάζει ο προπονητής σου».

Ποιόν παίκτη της ΑΕΚ ξεχώριζες τη περίοδο που ξεκινούσες την καριέρα σου;

«Θυμάμαι ότι η ΑΕΚ διέθετε μεγάλους παίκτες όπως τον Μπατίστα, τον Νικολαΐδη, τον Τσιάρτα, τον Ζαγοράκη και άλλους. Αυτός που ξεχώριζα ήταν ο Τσιάρτας κυρίως γιατί ήταν αριστεροπόδαρος όπως κι εγώ».

Ποια εμφάνιση από τις φετινές σου θεωρείς την κορυφαία;

«Δεν είμαι άνθρωπος που ξεχωρίζει παιχνίδια. Ποτέ δεν έχω πει ότι σήμερα έπαιξα πολύ καλά. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να τα δίνω όλα και να κάνω σωστά τη δουλειά μου».

Είσαι ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν παίξει Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πιθανότητες να είμαστε ξανά στους ομίλους την επόμενη σεζόν;

«Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη για να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά τα πάντα θα κριθούν στα play off. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα καταφέρεις μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η επιστροφή στην Εθνική Ελλάδας είναι ένας από τους στόχους σου;

«Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Εθνική μας. Προσωπικά θα το ήθελα πάρα πολύ και μακάρι να συμβεί ξανά στο μέλλον».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Δεν μπορώ να τους ζητήσω και πάλι να κάνουν υπομονή γιατί έχουν κάνει ήδη πάρα πολλή. Είναι άλλα μια δύσκολη χρονιά τόσο για μας όσο και για τον λαό της ΑΕΚ. Πάνω από όλα όμως πρέπει να έχουν ηρεμία κι εμείς θα παλέψουμε γι’ αυτούς».



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved