Απόδραση από το Περιστέρι

Απόδραση από το Περιστέρι

Κούλουμα στην… πλατεία θα κάνει ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι», κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, με σκορ 2-1 και πλέον κάνουν όνειρα για την παραμονής του στην Super League.

Ο Ατρόμητος, βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, αφού έχασε πολύτιμο έδαφος, και το φάσμα του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Οι Περιστεριώτες είχαν την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, με καλή κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα λεπτά πίεσαν τους αντιπάλους τους ψηλά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν καθαρό μυαλό και να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα.

Οι «κυανόλευκοι», με καλά πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, άλλαζαν με χαρακτηριστική ευκολία σε πολλές περιπτώσεις την μπάλα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Μάχο.

Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι», δεν είχαν εμπιστοσύνη στα πόδια τους. Η αδυναμία τους να διαχειριστούν την κυκλοφορία της μπάλας δεν τους επέτρεπε να βγαίνουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνοι επιθετικά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο Μήτρογλου αν και είχε τον Κρικβέλια από την αριστερή πλευρά και τον Μπάλαμπαν από τη δεξιά, ήταν μόνος του στην επίθεση και συνεπώς ακίνδυνος για την εστία του Μιχαηλίδη.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς να έχει γίνει η μεγάλη φάση – ουσιαστικά δεν έγινε καμία αξιόλογη – και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα, άλλαξε άρδην! Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, γεγονός που αρχικά αιφνιδίασε τους γηπεδούχους.

Οι «κυανέρυθροι», ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα και στο 51΄ απείλησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπάλαμπαν από θέση τετ α τετ, έστειλε την μπάλα πάνω στον Μιχαηλίδη.

Στη συνέχεια της  φάσης, ο Μπρίτο με μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάχο. Στην επαναφορά της ο Σφακιανάκης έγινε κάτοχός της και με διπλή ενέργεια πέτυχε το 1-0.

Μετά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών, οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν την αυτοκυριαρχία τους, βγαίνοντας στην αντεπίθεση, σε όσες περιπτώσεις τους το επέτρεπαν οι παίκτες του Ατρόμητου, κυρίως από λανθασμένες επιλογές τους στον χώρο το κέντρου.

Στο 63ο λεπτό ο Γουνδουλάκης ισοφάρισε σε 1-1. Ηταν μια ατομική προσπάθεια του Κοντοέ, ο Σβέρκος έκανε το σουτ, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Γουνδουλάκη που χρίστηκε σκόρερ, ισοφαρίζοντας για τον Πανιώνιο.

Σα να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και χωρίς χρονοτριβή έπιασε το δυνατό σουτ, κάνοντας το 1-2!

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, με τον Πανιώνιο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Λίγο έλειψε μάλιστα ο Κουμορτζί να χριστεί σκόρερ, όταν στο 77’ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σαμπού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του Μάχο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε με σωτήρια επέμβαση την ομάδα του, δίνοντάς της, την πολύτιμη νίκη με το τελικό 1-2.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved