Χακόμπο: «Στόχος η πρώτη θέση»

Χακόμπο: «Στόχος η πρώτη θέση»

Υψηλά βάζει τον πήχη ο Σανθ Χακόμπο, καθώς τόνισε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθεί με νίκες να τον πετύχει.

Ο Ισπανός γκολκίπερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal», τόνισε πως ο ίδιος δεν νιώθει καμία πίεση στον ΠΑΟΚ και πως θέλει να βοηθά την ομάδα του να μην δέχεται γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χακόμπο:

-Στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ με τη δική μου συμβολή, και συγκεκριμένα τις αποκρούσεις , ειδικά προς το φινάλε του αγώνα, πήρε τους τρεις βαθμούς. Πως σχολιάζεις την εμφάνισή σου;

«Αυτή είναι η δουλειά του τερματοφύλακα και αυτό προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όταν γίνεται σουτ προς την εστία μου, πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα για να το αποκρούσω και να προστατεύσω την ομάδα μου».

-Ποια ήταν τα στοιχεία που είχε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε στη Νέα Σμύρνη;

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν μας έκαναν κάποια χτυπητή ευκαιρία για να μας απειλήσουν και αναφέρομαι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως με την αποβολή του Λάζαρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι έγινε πολύ πιο περίπλοκο για εμάς, πολύ πιο δύσκολο και έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να φθάσουμε στη νίκη».

-Σε αυτό το ματς υπήρξε αρκετή ένταση. Ισως και για αυτό ο Λάζαρ παρασύρθηκε και αποβλήθηκε;

«Σίγουρα αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, γιατί όταν αγωνίζεσαι σε ένα παιχνίδι και επικρατεί μεγάλη ένταση, χάνεις τον έλεγχο και μπορείς να ξεφύγεις. Και γίνεται αυτό που γίνεται, δέχεσαι μία κόκκινη κάρτα. Εγώ δεν είμαι ειδικός για να σας αναλύσω αυτό που συνέβη».

-Μέσα στα αποδυτήρια συζητήσατε για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά από αυτή τη νίκη;

«Ο στόχος μας είναι να κοιτάξουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ειδικά την Κυριακή με τον Πλατανιά Χανίων. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια, αλλά να προσπαθούμε να παίζουμε καλά σε αυτό που ακολουθεί και να κερδίζουμε. Αυτό μετράει».

-Ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση. Σας αρκεί, σας ικανοποιεί; θέλετε κάτι περισσότερο;

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου κερδίζει και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη 2η θέση. Όμως, αυτό που προέχει είναι η πρώτη θέση. Αυτούς που θυμούνται είναι οι πρωταθλητές και όχι τον δεύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση, σε δύο εβδομάδες θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, θα σκεφτούμε πώς θα τους αντιμετωπίσουμε την κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν μάς ενδιαφέρει μόνο ο Πλατανιάς Χανίων και τίποτα περισσότερο. Προχωρούμε βήμα προς βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».

-Έχεις αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ νιώθεις μεγαλύτερη πίεση υπό την έννοια πως είναι πιο μεγάλη ομάδα;

«Εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ πίεση στις προηγούμενες ομάδες μου, ούτε στον ΠΑΟΚ. Το πιο όμορφο για εμένα, το πιο ωραίο, είναι ότι παίζω τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ. Τώρα το εάν έψαχνε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάποιον σταθερό τερματοφύλακα, αυτό επιτρέψτε μου να μην το σχολιάσω, γιατί είναι θέμα της ομάδας. Εμένα με ενδιαφέρει να παίζω καλά και να αποδίδω για να βοηθώ την ομάδα μου».

-Η παρουσία του κόσμου στη Νέα Σμύρνη σας ώθησε στη νίκη. Είναι κάτι που το απολαμβάνετε;

«Σίγουρα είναι πολύ όμορφο, όταν βλέπεις τους οπαδούς σου να σε στηρίζουν με πολύ μεγάλο πάθος και αυτό τον τρόπο. Χαίρεσαι περισσότερο όταν ταξιδεύουν τόσο μακριό και ακολουθούν την ομάδα εκτός έδρας. Είναι μεγάλη χαρά για μένα, μεγάλη χαρά για όλους τους συμπαίκτες μου».



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved