Τσιρίλο: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Τσιρίλο: «Να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Η καριέρα του στην Ελλάδα «σημαδεύτηκε» από τους «Δικέφαλους», αφού έπαιξε τόσο σε ΑΕΚ όσο και σε ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Μπρούνο Τσιρίλο παραμένει… αθεράπευτα ΑΕΚτσής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιταλός αμυντικός στην Κύπρο και το site balla.com.cy, αναφέρεται στην καριέρα που κάνει στην Αλκή, αλλά εκφράζει την επιθυμία να «κλείσει» ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα της «Ενωσης».

Τoν Μπρούνο δεν τον πτοεί η τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. Αυτός σκέφτεται μόνο την «ΑΕΚ της καρδιάς του» και αυτή θέλει να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τσιρίλο:

Εχεις κάνει μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα. Σου λείπει η Ελλάδα;

Επαιξα πέντε χρόνια στην Ελλάδα, σε δύο πολύ σημαντικές ομάδες, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπου μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου. Επαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξα στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα 3-4 προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά είχα ανάγκη να αλλάξω και να δοκιμάσω μία νέα περιπέτεια. Προς το παρόν είμαι καλά εδώ, μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Τι αναμνήσεις έχεις από την ΑΕΚ;

Οι αναμνήσεις είναι φοβερές, ήταν δύο χρόνια φανταστικά. Είναι αναμνήσεις από μία μεγάλη ομάδα, από έναν υπέροχο κόσμο, από μία μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα. Είναι αναμνήσεις που κουβαλώ μέσα μου και χαίρομαι πολύ που τις θυμάμαι συχνά.

Είναι περίεργο για έναν αμυντικό να δένεται τόσο πολύ με τους φιλάθλους. Πώς το κατάφερες με τους οπαδούς της ΑΕΚ; Με το πάθος σου;

Σίγουρα έχουν δει σε εμένα μεγάλο πάθος και την αγάπη για τη φανέλα. Γι' αυτό μπήκα στην καρδιά αυτών των οπαδών και χαίρομαι πολύ.

Θυμάσαι και την αποθέωση στο αντίο σου;

Ναι, το θυμάμαι. Δεν ήταν πολύ εύκολο για μένα, γιατί είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά είχα καταλάβει ότι εκείνη τη στιγμή η ομάδα δεν ήταν πια ικανοποιημένη από μένα. Ηταν πολύ δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ. Αλλά ακόμη πιστεύω, όλοι έχουμε όνειρα. Και εγώ έχω το όνειρο να μπορέσω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ.

Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή στην ΑΕΚ;

Η καλύτερη στιγμή ήταν αυτά τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί. Πιστεύω ότι και τα δύο χρόνια ήταν όλα καλά. Η χειρότερη σίγουρα ήταν η στιγμή που έφυγα από την ΑΕΚ.

Πώς βλέπεις την τωρινή κατάσταση στην ΑΕΚ;

Με κάποια στενοχώρια να βλέπεις αυτή την ομάδα στις τελευταίες θέσεις... Ξέρω ότι δεν περνούν καλή περίοδο οικονομικά. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μπορέσει σύντομα να επιστρέψει στα επίπεδα που αξίζει. Κι αυτό που αξίζει είναι μόνο η πρώτη θέση.

Αλλο σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα σου ο ΠΑΟΚ. Τι αναμνήσεις έχεις από εκεί;

Και εκεί ήταν τρία χρόνια σημαντικά. Ηταν τρία όμορφα χρόνια, γιατί και εκεί παλεύαμε για σημαντικά πράγματα, ήμασταν ικανοποιημένοι με ό,τι πετυχαίναμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Και εκεί πιστεύω ότι με ήθελε ο κόσμος, γιατί καταλάβαινε ότι σε κάθε παιχνίδι ο Τσιρίλο έδινε το μάξιμουμ.

Θετική λοιπόν και η περιπέτεια του ΠΑΟΚ;

Ναι, ναι, σίγουρα!

Θυμάσαι το σύνθημα sexy Bruno των φιλάθλων της ΑΕΚ;

(σ.σ. γέλια) Ναι, το θυμάμαι πολύ καλά.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved