Μάγκας Πανιώνιος, την ουσία ο ΠΑΟΚ

Μάγκας Πανιώνιος, την ουσία ο ΠΑΟΚ

Σε ένα ματς που παίχτηκε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος διακιολόγησε την βαθμολογική του θέση, όμως ο έμπειρος ΠΑΟΚ έφυγε με το «τρίποντο» (2-1) από τη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή του παιχνιδιού με αρκετή... όρεξη για να δημιουργήσουν καλό θέαμα και όμορφο ποδόσφαιρο. Στα πρώτα λεπτά έλειψε η μεγάλη φάση, ωστόσο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και από τις δύο πλευρές. Στο 18' ο Αραβίδης... δοκίμσε το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 27' ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει με αξιώσεις, όμως το σουτ του Αθανασιάδη κόντραρε στα πόδια του Φωτάκη, με τους αμυντικούς του Πανιωνίου να απομακρύνουν. Ένα λεπτό αργότερα ο Κολοβός έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Γουνδουλάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας, όμως δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε.

Στο 38' η μπάλα «βρήκε» στο χέρι του Ρόκα μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και ο διαιτητής Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία δεν λάθεψε ο Αθανασιάδης για το 0-1. Ένα λεπτό μετά, ήρθε εκ νέου ψυχρολουσία για τους Νεοσμυρνιώτες, όταν ο Σαλπιγγίδης σέντραρε, η μπάλα πέρασε παράλληλα από δύο αμυντικούς του Ιστορικού και ο Αθανασιάδης και πάλι, αυτή τη φορά με το κεφάλι, δεν δυσκολεύτηκε για το 0-2.

Η φάση που ίσως σημάδεψε τον αγώνα σημειώθηκε στο 44', όταν ο Λάζαρ δέχθηκε ένα μπουκάλι στην πλάγια γραμμή και το... επέστρεψε στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα!

Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία του αγώνα, καθώς είχε την αριθμητική υπεροχή και έψαξε την ανατροπή του σκορ. Στην πρώτη κλασική του ευκαιρία ήρθε το 1-2, όταν ο Κολοβός έκανε την κεφαλιά, ο Χακόμπο απέκρουσε, όμως ο Αραβίδης στην επαναφορά μείωσε για τον Πανιώνιο.

Στο 70' ο Σάμαρης έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Κολοβός γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο νεαρός μέσος αμαρκάριστος, σούταρε ψηλά από την εστία του Χακόμπο.

Στο 88' οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως ο Χακόμπο είπε «όχι». Ο Διαμαντάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε συρτά στη γωνία, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας έδιωξε στη γωνία του δύσκολα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παίρνει τους βαθμούς που τον φέρνουν πάνω από τον Ιστορικό στη βαθμολογία.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού όπως σας την προσέφερε το Onsports



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved