Πέταγμα «αετών»

Πέταγμα «αετών»

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που γίνεται το απόγευμα της Κυριακής (06/03) στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει στο... δεύτερο πιάτο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, οι δύο «δικέφαλοι αετοί» βρίσκονται αντιμέτωποι λίγες μέρες αργότερα και για το πρωτάθλημα. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί, αλλά τις... ενώνει ο κοινός στόχος για είσοδο στα play off, που θα σώσει εν μέρει τη φετινή χρονιά. Χωρίς τον Λυμπερόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ, χωρίς τους Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ.

Φαινομενικά εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 15:00 στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» τον φιλόδοξο Εργοτέλη.  Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τους τιμωρημένους Τοροσίδη, Ριέρα και τον τραυματία Μπράβο, θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, τη στιγμή που οι Κρητικοί θα παίξουν χωρίς άγχος.

Στο AEL FC ARENA, η Λάρισα που παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία υποδέχεται στις 17:15 τον Παναθηναϊκό. Οι «βυσσινί» θα παραταχθούν χωρίς τους Αμπουμπακαρί (τιμωρημένος), Κατσιαρό και Πλιάγκα (τραυματίες), ενώ για τον Παναθηναϊκό νοκ άουτ είναι οι Κατσουράνης (τιμωρημένος) και Μπουμσόνγκ (τραυματίας).

«Μάχη» με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει και στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στις 17:15. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και στοχεύουν μόνο στη νίκη. Από μια σημαντική απουσία θα έχει η κάθε ομάδα. Χωρίς τον Μπαζίνσκι θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Ριέρα οι «κυανέρυθροι».

Τέλος, στην Καβάλα η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες της περιφέρειας να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο στόχο των play off και οι φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν ελπίδες για παραμονή. Χωρίς τους τιμωρημένους Καρντόζο και Ντουγκλάο θα αγωνιστεί η Καβάλα, ενώ για τον Αστέρα δεν υπολογίζονται οι επίσης τιμωρημένοι Μπαστία και Ουριμπάρι.

Όσον αφορά στα χθεσινά (05/03) παιχνίδια, ο Ηρακλής «άλωσε» το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς επικράτησε με 1-0 του Αρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η Ξάνθη πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας στο γήπεδο των «Πηγαδίων», στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ άνετη ήταν η επικράτηση με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου επί του Πανσερραϊκού στο «Πανθεσσαλικό».

Για να δείτε το πρόγραμμα της αγωνιστικής πατήστε ΕΔΩ.



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved