«Δεν είμαι ευθυνόφοβος»!

«Δεν είμαι ευθυνόφοβος»!

Ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για την ήττα από τον Ηρακλή ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αφήνοντας αιχμές για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» υποστήριξε ότι ο Αργεντινός αποχώρησε από την ομάδα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γιατί κατάλαβε ότι ο στόχος της ομάδας είχε μετατραπεί από είσοδο στα play off σε αποφυγή του υποβιβασμού, κάτι που ο ίδιος φάνηκε να μην ενστερνίζεται.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Μιχαλήτσος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ιδιαίτερα άτυχη, όπως και σε προηγούμενους αγώνες που θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη και να είναι ακόμα σε «τροχιά Ευρώπης», ενώ αναφερόμενος στις δικές του ευθύνες υποστήριξε ότι αναλαμβάνει το μερίδιο του αναλογεί και πως δεν πρόκειται να κρυφτεί από τον κόσμο.

«Σήμερα ήμασταν κατά πολύ καλύτεροι από τον Ηρακλή και δε μας άξιζε αυτή η ήττα. Ρισκάραμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε αυτό με μια ήττα που είναι πολύ επώδυνη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μιχαλήτσου που στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σήμερα είχαμε μόνο εμείς τις τελικές προσπάθειες και ο Ηρακλής είχε μια φάση πριν το γκολ και το γκολ. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ήμασταν για άλλη μια φορά τρομερά άτυχοι».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν προβλήματα. Εγώ ανέλαβα την ομάδα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο όταν δυστυχώς οι στόχοι μας πλέον ήταν να σωθούμε. Αυτό δε λέχθηκε από κανέναν. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους, με ευρωπαϊκά παιχνίδια ενδιάμεσα για να καταφέρουμε να βγούμε πάλι Ευρώπη. Ήμασταν σε πολλά παιχνίδια άτυχοι, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια διπλά και να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τα  play off».

Ενώ άφησε και αιχμές για τον Έκτορ Κούπερ, λέγοντας: «Όπως είπα, ανέλαβα την ομάδα μετά τις ήττες από Ξάνθη και Πανιώνιο και σε τραγική κατάσταση. Ο Κούπερ ήξερ πολύ καλά ότι πλέον η ομάδα δεν πάει για τα play off και αυτό το είπε ευθέως στους ανθρώπους του Άρη. Δικός μου στόχος είναι να μπούμε στα play off και όχι να παλεύει για τη σωτηρία. Έστω και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες, η ομάδα έπρεπε να βγει στην Ευρώπη. Θέλαμε το έξι στα έξι και να δούμε στο τέλος τι θα γινόταν, αν είχαμε κάποιους βαθμούς από τα εκτός έδρας ματς που ήμασταν άτυχοι, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Όσο για το τι έφταιξε, υποστήριξε: «Η ομάδα πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Με μεγάλη ατυχία, με πολλούς νέους παίκτες που δύσκολα ενσωματώνονται στην ομάδα τόσο γρήγορα, με αγώνες απέναντι στη Σίτι ενδιάμεσα και δεν κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα που θα της έδιναν το πλεονέκτημα για την πεντάδα. Τα παιδιά, και αυτά που ήρθαν, έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα όλη τη σεζόν και δεν μπορεί αν πάρουν την ευθύνη».

Για τις δικές του ευθύνες, τόνισε: «Αν είναι δική μου η ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας, την αναλαμβάνω. Εγώ δεν είμαι ευθυνόφοβος. Είμαι στον Άρη 45 χρόνια τώρα και πάντα είμαι εδώ στα δύσκολα. Οι καταστάσεις που βρέθηκα εγώ στον Άρη ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες».

Τέλος, για τις αντιδράσεις του κόσμου ανέφερε: «Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο και θεωρώ τον εαυτό μου έναν άνθρωπο δικό του. Αντιλαμβάνομαι το πώς αισθάνεται και δεν μπορώ να πω κακό για κάποιον που από το υστέρημά του θα δώσει για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίξει. Το να γίνουν κάποια πράγματα που δεν είναι σωστά θα πρέπει να το πούμε και να μην γίνονται. Από εκεί και πέρα, όπως είπα, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα play off».



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved