Μασάντο: «Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί»

Μασάντο: «Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί»

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε κόντρα στη Μονπελιέ πως είναι έτοιμη να πετύχει όλα όσα έχει βάλει στόχο τη φετινή σεζόν.

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε στην κάμερα της Nova και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα φόντα για να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς και να καταφέρουν να φτάσουν τόσο στο νταμπλ στην Ελλάδα όσο και σε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού:

Πάουλο, πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν έχει προηγηθεί μία τόσο μεγάλη προσπάθεια σε αγώνα Champions League;

«Τώρα που κάναμε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη, πρέπει να στρέψουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα».

Αυτή η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε - αναφέρομαι στην ανατροπή του σκορ- πως έχει λειτουργήσει στην ψυχολογία σας;

«Με τη νίκη μας στη Γαλλία αποδείξαμε πως είμαστε πολύ δυνατοί και ενωμένοι. Δουλεύουμε σαν ομάδα. Γι' αυτό το λόγο μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Και έτσι άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά».

Σε είδαμε, τόσο με την Ξάνθη, όσο και κόντρα στην Μονπελιέ, να παίζεις στον άξονα. Είναι η θέση στην οποία θεωρείς πως μπορείς ν' αποδώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου;

«Θέλω να παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα. Θα αγωνίζομαι όπου μου ζητηθεί, είτε τα δεξιά, είτε στα αριστερά, είτε στο κέντρο. Όμως, η φυσική μου θέση είναι στο κέντρο».

Τη Δευτέρα, αντιμετωπίζετε τον Άρη που την περασμένη αγωνιστική, απέσπασε ισοπαλία απ' τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας τη στιγμή κατά την οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τι εικόνα έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας;

«Η αλήθεια είναι πως όταν μία ομάδα παίρνει ισοπαλία απ' τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, είναι λογικό ν' ανεβαίνει η ψυχολογία των παικτών. Όμως εμείς πηγαίνουμε εκεί για να νικήσουμε και να πετύχουμε μία ακόμη νίκη».

Με νίκη στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός θα «σπάσει» το ρεκόρ των επτά νικών σε ισάριθμες αγωνιστικές στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή απ' το 1979, Αυτή το ρεκόρ σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρετε τους τρεις βαθμούς;

«Φυσικά και είναι, για να προσθέσουμε ένα ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσουμε γι' αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε για να το καταφέρουμε».

Έχοντας πλέον προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, καθώς είσαι πια ορισμένους μήνες στην Ελλάδας, αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να ενταχθείς στους «ερυθρόλευκους»;

«Ναι, φυσικά και έχω κάνει καλά. Πάντα ήθελα να έρθω εδώ. Ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου. Θέλω να μείνω εδώ και να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό».

Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις το μεγάλο σου όνειρο για εσένα και τον Ολυμπιακό;

«Κυρίως θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε βέβαια το μυαλό μας και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει τα 40 πρωταθλήματα».



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved