This is Volos

This is Volos

Σε ρυθμούς ρελαντί, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τα play off.

Πριν από περίπου 20 ημέρες, ο Αχιλλέας Μπέος είχε χρησιμοποιήσει την πρόταση «This is Volos» σε μια από τις αρκετές ανακοινώσεις που είχε ανταλλάξει με τη Λάρισα. Πλέον, αυτήν την πρόταση μπορούν να τη χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη άνεση στο Βόλο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μια νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στα play off του πρωταθλήματος.

Όπως αναμενόταν, ο Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε την ομάδα του με το επιθετικό 4-4-2, ενώ είχε και μια έκπληξη στην 11άδα. Ο Νέμεθ εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Μόνχε και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας την ευκαιρία από τον προπονητή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς αναγκάστηκε να προχωρήσει σε... αλχημείες για τον καταρτισμό της 11άδας. Έκανε πολλές αλλαγές, καθώς είναι παροπλισμένοι αρκετοί από τους ξένους παίκτες της ομάδας, ενώ ο Γεωργιάδης ήταν τιμωρημένος, ο Παντελιάδης τραυματίας και ο Βοσκόπουλος εξασφάλισε την τελευταία στιγμή άδεια από τη μονάδα του.

Παιχνίδι με καλό ρυθμό έγινε από την αρχή. Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν φυσικό, πήραν τον έλεγχο και είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον Μπρέσκα να έχει κέφια και τον Ανάκογλου να μην μπορεί να τον περιορίσει.

Όμως και από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός δεν έμεινε σε παθητικό ρόλο. Προσπαθούσε να βγει μπροστά, κυρίως με αντεπιθέσεις, διεκδικώντας από το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούσε.

Ο Μπρέσκα δημιούργησε πολλά προβλήματα από τη δεξιά πλευρά και ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του γηπέδου, όμως ο Νέμεθ ήταν αυτός που... πήρε τη δόξα. Ο Ούγγρος επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του από τα μαλλιά και στο 15' έβαλε την ομάδα του Βόλου μπροστά στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και μετά το γκολ, προσπάθησε και για άλλο γκολ, ωστόσο στο 26' λίγο έλειψε να δεχθεί την ισοφάριση, όταν το φάουλ του Μπέλιτς βρήκε το δοκάρι.

Παρόλα αυτά, ο Μπρέσκα ήρθε στο 42' και σφράγισε την πολύ καλή εμφάνισή του. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του για τη νίκη.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο, «κάθισε» στο 2-0 και πήγε το παιχνίδι σε ρυθμούς... ρελαντί. Η ομάδα του Βόλου είχε χάσει το... χρώμα της, με τον Κατσαβάκη να ζητάει από τον πάγκο περισσότερη όρεξη και πάθος, όμως οι παίκτες του να μην τον ακούνε.

Ακόμα και ο ορεξάτος Μπρέσκα του πρώτου ημιχρόνου, περιορίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Σε αυτό συνετέλεσε και η αλλαγή του Βούκοτιτς, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο τον Ντιόγκο ως αριστερό μπακ, κόβοντας τη φόρα του Σλοβάκου.

Ο Πανσερραϊκός είχε παραδώσει τα όπλα και περισσότερο είχε στο μυαλό του δύο πράγματα. Το ένα να μην δεχθεί και τρίτο γκολ, περιορίζοντας την ήττα σε αξιοπρεπή επίπεδα και το δεύτερο... να τελειώσει το παιχνίδι.

Δυστυχώς για την ομάδα των Σερρών, αυτό τελείωσε με ακόμη ένα γκολ. Ο Τομάς στο 86’ έκανε το 3-0 και έδωσε μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη του Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό σκορ.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved