«Είχα την απαιτούμενη στήριξη»

«Είχα την απαιτούμενη στήριξη»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του βρίσκεται ένα τρίποντο μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής στην Super League σε συνέντευξη του στην «SportDay».

O προπονητής των Κρητικών, μίλησε για τους στόχους του Εργοτέλη ενώ απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα ήθελε να δουλέψει στο εξωτερικό:  «Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο εξωτερικό…».

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από την συνέντευξή του στην «SportDay»:

Μετά την τελευταία ήττα από την ΑΕΚ αναθεωρήσατε τους στόχους σας στο πρωτάθλημα;

«Χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα, αλλά εκτιμώ ότι η ήττα προήλθε περισσότερο από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαστε μια ομάδα που βασίζεται στην τεχνική. Είναι μικρή βαθμολογικά η απόσταση που έχουν οι ομάδες των πλέι οφ από αυτές της σωτηρίας και το πρωτάθλημα εξελίσσεται από την αρχή σε αυτόν τον ρυθμό. Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την παραμονή και θα την πετύχουμε. Δεν μπορεί ο Εργοτέλης με τη δυναμική που έχει να μην κάνει καμία νίκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Υπάρχει κάποιο μυστικό για την παραμονή... διαρκείας στο Ηράκλειο; Είστε πέντε χρόνια.

«Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει μόνο επαγγελματική σχέση, προσφορά και ζήτηση. Αν τα πας καλά ανταμείβεσαι, αν δεν υλοποιήσεις τους στόχους, τότε υπάρχει πρόβλημα. Γενικώς όμως στον Εργοτέλη είχα πάντα την απαιτούμενη στήριξη στα δύσκολα».

Έχετε σκεφτεί το παραπάνω βήμα στην Ελλάδα ή να δουλέψετε στο εξωτερικό;

«Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο εξωτερικό, όμως εμείς οι Έλληνες προπονητές δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο. Όσο για το βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν είναι αυτοσκοπός για εμένα. Κοιτάζω απλώς να είμαι υγιής και καλά στην ομάδα που είμαι. Αν βέβαια έρθει μία πρόταση από μεγάλη ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους, και βέβαια είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ».

Ας συζητήσουμε για τη διαιτησία. Διαπιστώνετε και λάθη που δεν είναι ανθρώπινα;

«Όταν οι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη, φαίνεται σε εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Μπορώ να καταλάβω τη στιγμή του αγώνα αν το λάθος που έκανε είναι ανθρώπινο ή όχι, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις....».

Δεν σας έχει ευνοήσει ποτέ η διαιτησία;

«Υπήρξαν σφυρίγματα από τα οποία βοηθήθηκε ο Εργοτέλης. Ήταν 100% λάθος εκτίμηση του διαιτητή και όχι κάτι άλλο. Αν πάμε όμως σε σύγκριση με τις μεγάλες ομάδες, ούτε καν φτάνουμε σε ποσοστό του 10%».

Τέλος ανέφερε για τις αποβολές του από τους διαιτητές:

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους διαιτητές. Δεν σέβονται καθόλου ούτε τη δική μου ιστορία, αλλά ούτε και των υπόλοιπων προπονητών. Έχω αποβληθεί καμιά δεκαριά φορές όλα αυτά τα χρόνια που είμαι προπονητής. Τις εννέα εξ αυτών με αντίπαλο μεγάλες ομάδες. Πολλές φορές σε "πνίγει" κατά τη διάρκεια του αγώνα το συναίσθημα της αδικίας και αυτό μας κάνει να φτάνουμε στα όριά μας. Στα άκρα φτάνουν και τεχνικοί των μεγάλων ομάδων που ξεπερνούν τα όρια, όμως σπάνια θα υπάρξει διαιτητής που θα τους αποβάλει».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved