Έξαλλος ο Λέτο!

Έξαλλος ο Λέτο!

«Ο Τοροσίδης μας προκαλούσε από το πρώτο λεπτό», έλεγε στο περιβάλλον του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Το όνομά του ακούγεται διαρκώς από το βράδυ του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κι ο λόγος δεν είναι το γκολ που σημείωσε στο Φάληρο… Ο Σεμπάστιαν Λέτο, έχει εμπλακεί σε ένα «παιχνίδι» για να πείσουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι ο Βασίλης Τοροσίδης προκλήθηκε και πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί. Με αποκορύφωμα το βίντεο που ετοίμασαν οι Πειραιώτες, στο οποίο υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός φαίνεται να χτυπά ξεκάθαρα τον Τοροσίδη. Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με ένα από τα επτά βίντεο που έστειλε στην UEFA και την FIFA και το… γαϊτανάκι συνεχίζεται.


Ο Σεμπάστιαν Λέτο, σαφώς και έχει πληροφορηθεί τα όσα γίνονται. Από εκείνο το ματς μέχρι και σήμερα, δεν έχει μιλήσει πουθενά. Είτε για το παιχνίδι, είτε πολύ περισσότερο για όσα συνέβησαν. Το onsports, σας παρουσιάζει την άποψη του Σεμπάστιαν Λέτο, την οποία και ο αριστεροπόδαρος άσος εκφράζει σε φίλους και γνωστούς…


Πρώτα απ’ όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη είναι έξαλλος με όσα έγιναν στο ντέρμπι του Φαλήρου. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι (αποφάσεις διαιτητή και βοηθών) όσο και μετά το τέλος του ματς. «Κοιτάξτε να δείτε που στο τέλος θα βγω και φταίχτης. Με τον Τοροσίδη είχα σχετικά καλή σχέση από την εποχή που παίζαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Όμως, στο συγκεκριμένο ματς από το πρώτο λεπτό άρχισε να προκαλεί. Διαμαρτυρόταν σε κάθε φάση έβριζε και γι’ αυτό δεν εκνεύρισε μόνο εμένα, αλλά και τον Σισέ και τον Νίνη. Δεν με ενδιαφέρει που έπαιζε σκληρά. Αυτά γίνονται σε έναν αγώνα. Αλλά δεν γίνεται διαρκώς να κάνεις αυτόν τον πόλεμο νεύρων, με βρισιές κτλ. Κι εμείς άνθρωποι είμαστε», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λέτο.


Όσο για την περιβόητη φάση με την αγκωνιά, ο «Σέμπα» είναι κάθετος: «Λένε ότι πήγα εγώ να τον χτυπήσω. Αυτή την κίνηση την κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, όταν υποδέχονται την μπάλα. Αυτός ήρθε και κόλλησε επάνω μου, τι να έκανα να έφευγα; Μόνο έτσι δεν θα τον ακουμπούσα. Και στο κάτω κάτω, αν εγώ έπρεπε να τιμωρηθώ γι’ αυτή την κίνηση, ο παίκτης του Ολυμπιακού που κάνει ακριβώς το ίδιο στον Νίνη (σ.σ. εννοεί τον Παπαδόπουλο), γιατί αντί να τιμωρηθεί κέρδισε και φάουλ;».


Αναφορικά με τα όσα έγιναν μετά το ματς, επειδή και γι’ αυτά έχει γίνει πολύς λόγος, ο 25χρονος άσος των πρωταθλητών Ελλάδος, είναι ξεκάθαρος: «Είχα νεύρα. Πολλά νεύρα. Για όσα έγιναν. Για τον τρόπο που χάσαμε κυρίως, επειδή όλοι είδαν τι έγινε. Πήγα λοιπόν να βρω τον Τοροσίδη, αλλά αυτά γίνονται μετά σχεδόν απ’ όλα τα ματς. Δεν γίνεται να συγκρίνουν την επίθεση που δέχτηκαν οι συμπαίκτες μου με αυτό το γεγονός».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved