Αλαφούζος: Στηρίζει Σο, βάλλει κατά εφημερίδας!

Αλαφούζος: Στηρίζει Σο, βάλλει κατά εφημερίδας!

Φρένο στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και έκανε λόγο για σκέψεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού ακόμα και για διαζύγιο με τον Χαμπίμπ Σο, έσπευσε να βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά κυριακάτικης εφημερίδας, ενώ σχολίασε και τα περί «ψαλιδιού» στις απολαβές των ποδοσφαιριστών!

Λίγες ώρες μετά τις χθεσινές τοποθετήσεις του μέσω Twitter, ο πρόεδρος των «πρασίνων» επέλεξε τη γνώριμη οδό, αφενός μεν για να εκφράσει τη στήριξή του στον Χαμπίμπ Σο, καθώς φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό διαζύγιο λόγω του τραυματισμού του και της συνεχούς αναβολής του ντεμπούτου του με την πράσινη φανέλα, αφετέρου δε για να τα… βάλει με κυριακάτικη εφημερίδα την οποία κατηγορεί πως εκφράζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φίλους του Ολυμπιακού κάνοντας κακό στον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός θα στηρίξει τον Χαμπιπ Σο! Του ευχόμαστε περαστικά ! Στηρίζουμε τους έντιμους αθλητές μας έως το τέλος!», ήταν αρχικό… τιτίβισμα του Αλαφούζου για τον Σο, ενώ για την εφημερίδα έγραψε λίγο αργότερα:

«Η real news εκφράζει τον β μαρινακη αλλά και το πιο φανατικό τμήμα του Ολυμπιακού. Πάντα προσπαθεί να ζημιώσει τον Παναθηναϊκό μας...».

Όσο για τα δημοσιεύματα πως επίκειται «ψαλίδι» στα μεγάλα συμβόλαια της ομάδας, ο Αλαφούζος σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός σέβεται τις υποχρεώσεις του. Τα περί των αμοιβών των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μας δεν μας εκφράζουν»!



Super League 2: Τα highlights του Πανιώνιος - Καλαμάτα
Super League 2: Τα highlights του Πανιώνιος - Καλαμάτα
Άρης – Ατρόμητος 0-0: Δεν τα κατάφερε ούτε από την άσπρη βούλα
Άρης – Ατρόμητος 0-0: Δεν τα κατάφερε ούτε από την άσπρη βούλα
Μονακό: Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της
Μονακό: Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της
Euroleague: Χωρίς τελειωμό τα προβλήματα της Μονακό – Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μίροτιτς
Euroleague: Χωρίς τελειωμό τα προβλήματα της Μονακό – Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μίροτιτς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved