ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Δέκα με... 1-1 στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Δέκα με... 1-1 στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος που έστω και με δέκα παίκτες πήρε το Χ από τον ψυχωμένο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ - Παπάζογλου και Φωτάκης οι σκόρερ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε πίσω στο κυνήγι του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι Κρητικοί έφτασαν τους έξι πόντους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Εξαιρετική εκκίνηση στην αναμέτρηση…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, ήτοι με γκολ. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου στην πρώτη τους… επίσκεψη στα καρέ του Γλύκου άνοιξαν το σκορ με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Θανάση Παπάζογλου στο 8’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, το γρήγορο τέρμα… αφύπνισε τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ανέβασαν… στροφές και δέκα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με τον Φωτάκη, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σαλπιγγίδη και αδυναμία του Χαριτωνίδη να διώξει.

Μάλιστα, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο, ο διαιτητής το ακύρωσε, έπειτα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού για φάουλ στην αρχή της φάσης, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κυρίως των πολλών λαθών από τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε ο Δημητρόπουλος. Αυτό είχε ως συνέπεια να προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίες ωστόσο έληξαν άμεσα.

Άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες

Στο 40’ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα… χάλασαν, καθώς ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Γλύκο, με τον δεύτερο να βλέπει την κόκκινη κάρτα. Ο Χακόμπο πέρασε αντί του Ρομπέρ και αποδείχθηκε… φύλακας άγγελος της εστίας του ΠΑΟΚ, καθώς… ψάρεψε τον Σίσιτς στην εκτέλεση του πέναλτι, διατηρώντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόμενοι με παίκτη λιγότερο, προσπάθησαν να… βάλουν την μπάλα κάτω και να απειλήσουν την εστία του Γουναρίδη, αρχικά με τον Κουμαλό στο 50’ αλλά η κεφαλιά του βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του ΟΦΗ και πέντε λεπτά αργότερα με τον Λάζαρ, το σουτ του οποίου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο Ρουμάνος απείλησε και πάλι στο 68’ με δυνατό σουτ, αλλά ο Γουναρίδης απέκρουσε, ενώ στο 75’ ο Αθανασιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Χακόμπο μπλόκαρε.

Στο 92’ οι αριθμητική… ανισορροπία… αποκαταστάθηκε, όταν ο Βάντο έκανε φάουλ στον Πέλκα στο ύψος του κέντρου, είδε την κόκκινη κάρτα και αποχώρησε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει… κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ από το γήπεδο του Onsports.



Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Ατρόμητος: Το «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας και το μήνυμα των Περιστεριωτών
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
Άρης - ΠΑΟΚ, Τόμας Κεντζιόρα: «Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
ΑΕΚ: Ζητά την προσοχή των οπαδών - «Το γήπεδο είναι περιουσία όλων»
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
Ανατριχιαστικό video της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved