«Μονόδρομος η νίκη με Πανιώνιο»

«Μονόδρομος η νίκη με Πανιώνιο»

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε για την πικρία που του άφησε το αποτέλεσμα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό Βόλου και στάθηκε στη σημασία που έχουν για τον Ατρόμητο οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Πανιώνιο.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, ο 36χρονος μέσος αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα του Ατρόμητου, η οποία είναι βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια: «Η ομάδα και στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι και με τον Ολυμπιακό Βόλου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε 3ο γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ και νομίζω ότι αυτό στο τέλος μας αφήνει λίγο μια πικρία».

Αναφερόμενος στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και αν αυτό το ματς αγχώνει τους ποδοσφαιριστές, είπε: «Όχι, δεν μας αγχώνει, όταν έρθει αυτή η στιγμή της ρεβάνς θα κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε και θα πάμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα στο Βόλο και να μπορέσουμε να περάσουμε και να είμαστε εμείς η ομάδα που θα πάει στον τελικό».

Για το γκολ που δέχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και ήταν το πρώτο του για τη φετινή σεζόν, τόνισε: «Θα με γέμιζε ακόμα περισσότερο αν η ομάδα μου δεν δεχόταν γκολ. Αλλά σίγουρα είμαι ευχαριστημένος, ικανοποιημένος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα μου με το γκολ, πετύχαμε μία νίκη, αλλά αυτή τη στιγμή θα την αφήσουμε στην άκρη για να κοιτάξουμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τον Πανιώνιο».

Ο μέσος του Ατρόμητου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Περιστέρι: «Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι που είχαμε με το Βόλο. Τώρα αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε στην άκρη όπως είπα και πριν, θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε όσο δυνατόν καλύτερα γίνεται, να προετοιμαστούμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι το οποίο έρχεται, να παρουσιαστούμε πάλι καλοί για να μπορέσουμε να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον αντίπαλο με τον οποίο παίζουμε, εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος αυτό που κοιτάμε είναι προετοιμαζόμαστε και να παρουσιαζόμαστε σαν ομάδα όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και για το ματς της Κυριακής».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος υποστήριξε: «Αυτό που θέλω να πω εγώ νομίζω και οι συμπαίκτες μου είναι ότι θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί πραγματικά σήμερα ήταν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κοντά μας, μας βοηθήσανε, ήταν ο 12ος παίκτης και πιστεύω ότι θα κάνουν το ίδιο και την Κυριακή και στα εναπομείναντα παιχνίδια και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος ότι θα τους δώσουμε πραγματικά χαρά. Και νομίζω ότι τα καλύτερα για τον Ατρόμητο τώρα έρχονται».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved